Arvostelun pitäisi tulla tähän

PodoWell » Katso kaikki PodoWell-tuotteet

PodoWell Artik -tutkitusti apua diabeetikoille koot 36-46

Podowell Artik on erittäin tilavalestinen ja helposti jalkaan puettava kenkä haastaville jaloille. Suunniteltu esim. diabeetikoille sekä reumaatikoille. Lääkinnällinen laite luokka 1. SFS-ISO 9999 Apuvälineluokitus.

179,00 

  • Tuotekoodi: 1135
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Tämä kenkä on yleisterapeuttinen jalkine henkiöille, joiden jalkaterässä havaitut poikkeavuudet edellyttävät tukea, tiettyä istuvuutta tai korjausta, joita tavallinen jalkine ei pysty tarjoamaan.
Kengät on valmistettu nahasta, vuorit on villaa, polyuretaania sekä polyamidia. Pohjassa kaksimassainen termoplastinen Tr-kumi. Erittäin laaja ja kolmella tarralla säädettävä lesti on helppo säätää esim. jalan turpoamisen mukaan. Pohjalliset pois ottamalla saa edellleen lisätilaa. Jalkine mukautuu jalan anatomian ja laajuuden mukaan. Leveä kitkapohja on pitävä. Kengän kantaan on mahdollista asentaa neljä ruuveilla kiinnitettävää nastaa. Laita nastat vain niille varattuihin paikkoihin. (nastat eivät tule paketin mukana). Kengän kärkiosa on saumaton ja suojaa herkkiä jalkoja. Kannan korkeus on n. 3,2 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 1,6 cm. Varren koreus takasaumasta on n. 11 cm. Sovitusjalkaan koko 40 oli pituudesta sopiva. Pituuden puolesta siis kannattaa ottaa se koko, mitä yleensä kengistä käyttää. Tämä kenkä ei sovellu peruslevyiseen jalkaan, vaan parhaimmillaan tämä on paljon tilaa vaativassa tai helposti turpoavassa jalassa.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 37,5 cm. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Käytä nahalle sopivaa rasvaa ja suojasuihketta. Sovita sellaisella sukalla, millä pääasiallisesti aiot tätä kenkää käyttää.

lue huolelleisesti kengän mukana tuleva käyttö- ja hoito-ohje ja noudata sitä. Näin kenkäsi kenstävät monin varroin pidempään.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €