Tilaa uutiskirje saat 5% alennuksen normaalihintaisita tuotteista!
Tilaa uutiskirje saat 5% alennuksen normaalihintaisita tuotteista!

Kenkien hoito-ohjeita

SÄÄNNÖLLINEN HOITO PIDENTÄÄ JALKINEIDEN IKÄÄ!!

Kenkiä kannattaa alkaa hoitamaan jo heti uusina ennen ensimmäistä käyttökertaa. Perusohje kaikille kengille on sama: suojaa, puhdista ja uudista pinta.

NAHKAKENKÄ

Suihkuta uuden kengän pintaan suojaavaa ja kyllästävää ainetta. Se auttaa kengän puhtaanapidossa ja pitää kengän uuden näköisenä pidempään.

Nahkakengän puhdistukseen käytä puhdistusainetta. Mokka yms. kengät saa puhtaaksi esim. mokkaharjalla, jolla saa myös mokkanukan pystyyn ja näyttämään uudelta. Värillistä kenkälankkia kannattaa laittaa vasta sitten, kun kengän pinta alkaa kulua.

KEINONAHKAKENKÄ

Keinomateriaalikenkään ei laiteta mitään kyllästettä, lankkia tms. Aineet eivät imeydy vaan tarttuvat niitä koskettaviin materiaaleihin.
Keinomateriaalikengät puhdistetaan nihkeällä nukkaamattomalla rievulla.

KENGÄT TARVITSEVAT LEPOA

Säilytä kenkiäsi ilmavasti ja tilavasti. Kenkien huolellinen kuivaus käytön jälkeen on tärkeää. Tämä koskee myös sisäpintoja.

ÄLÄ KUIVAA KENKIÄ KUUMEMMASSA KUIN HUONEENLÄMMÖSSÄ!

Hanki kenkiisi parit irtopohjalliset, joita vuorottelet ja tuuletat välillä. Jos kärsit runsaasta hikoilusta, käytä hyvälaatuisia sukkia ja hajunsyöjiä. Myynnissä on myös erityisesti kengille tarkoitettua deodoranttia, joka raikastaa ja desinfioi kenkää ja ehkäisee jalkasienimikrobien kasvua. Kengät säilyvät mallissaan pidempään, kun pidät niissä säilytyksen aikana kenkälestiä. Huolehdi myös siitä, että varret säilyvät suorassa.

Kenkien säilytykseen sopivat mm. kenkälaatikot, joita voit pinota päällekkäin ja näin säästät tilaa kaapissa tai vaatehuoneessa.

ENNEN SÄILYTYKSEEN LAITTAMISTA, PUHDISTA KENKIEN PINTA SEKÄ POHJA.

Myymälästämme sekä täältä verkkokaupasta löydät laadukkaan ja monipuolisen valikoiman jalkineiden hoitotuotteita ja pohjallisia. Neuvomme mielellämme jalkineiden hoitoasioissa ja annamme tarvittaessa hoito-ohjeet kirjallisena mukaasi.