Tilaa uutiskirje saat 5% alennuksen normaalihintaisita tuotteista!
Tilaa uutiskirje saat 5% alennuksen normaalihintaisita tuotteista!

Kauniit korkokengät verkkokaupasta

Naisen tunnistaa korkokengistä

Kengillä muutat juhla-asun bilemekoksi hetkessä

Korkokengät ovat joka tytön paras asuste. Väitämme, että jokaiselta naiselta löytyy kaapista ainakin muutama pari. Jos et tykkää käyttää korkeita korkoja päivittäin, olet tullut hankkineeksi kenkäparin juhlatilaisuuksia varten. Innokkaimmilla korkofaneilla pareja löytyy kymmenttäin, ja kaappiin ilmestyy säännöllisesti lisäpari.

Mikäpäs ilmestyessä, sillä korkokengissä riittää valikoimaa vaikka vuoden jokaiselle päivälle – on värikkäitä ja arvokkaita, korkeita ja matalia, suuria ja pieniä, siroja ja käytännöllisiä. Ja aina on tilaa uusille kengille: aivan samalla tavalla kuin vaatevalikoimaa pitää uudistaa, myös kengät kaipaavat säännöllistä päivittämistä. Muoti muuttuu ja kaapin sisältö sen mukana.

Korkokenkien paras puoli on muunneltavuus – uusilla kengillä luot hetkessä uuden ilmeen. Vanhakin vaate saa tuoretta henkeä, kun kengät ovat viimeistä huutoa. Esimerkiksi pikkumusta muuntuu hetkessä vakavasta juhla-asusta meneväksi bilemekoksi parin sekunnin kengänvaihdoksella. Valitset vain tilaisuuteen sopivan parin, pakkaat ne mukaan laukkuun ja muunnat lookisi hetkessä uuteen uskoon. Olipa kyseessä sitten penkkarit tai polttari, häät taikka hautajaiset, ilon tai surun juhla tai vaikkapa vain arkinen työtapaaminen, kengät tekevät tilaisuuden.

Eikä korkokenkien merkitys ole aivan mitätön, sillä aaisen tunnistaa kengistä. Kiinnitämme usein tiedostamatta huomiota ihmisten ulkoiseen olemukseen ja teemme samalla päätelmiä heidän luonteestaan, taustastaan ja arvoistaan. Kadulla tulee jatkuvasti vastaan ihmisiä, ja arvioimme huomaamatta heidän ulkonäköään. Kengät ovat erittäin tärkeä osa kokonaisuutta, sillä upeilla kengillä teet väistämättä hyvän vaikutelman niin halutessasi.

Käytä korkoa työhaastatteluissa

Kuvittele esimerkiksi, että olet menossa työhaastatteluun. Sinulle tuottaa päänvaivaa se, millaisella vaatetuksella teet parhaan mahdollisen vaikutelmaan mahdolliseen tulevaan työnantajaasi. Ostit juuri uuden kauluspaidan ja suorat housut, mutta kenkävarastosi on auttamatta vanhentunut ja kulunut. Asuun sopivalla kenkäparilla tekisit tyylikkään ja sivistyneen vaikutelman. Kaapistasi löytyy kuitenkin vain kävelykenkiä, jotka eivät sovi työpaikan imagoon.

Kenkävalinnalla vaikutat helposti siihen, millaisen mielikuvan ihmiset sinusta saavat. Korkokengät edustavat tyylitietoisuutta, naisellisuutta, juhlavuutta, arvokkuutta, tyttömäisyyttä ja kaikkea sitä, mitä haluat niillä viestiä. Tärkeissä tilaisuuksissa – kuten vaikkapa työhaastettelussa – on erityisen tärkeää tehdä hyvä ensivaikutelma. Ole siis tarkkana: tuleva työpaikkasi saattaa nimittäin olla kengännauhan varassa!

Korkokenkiä valitessa on tärkeää kiinnittää ulkonäön lisäksi huomiota myös mukavuuteen. Tämä on tärkeää etenkin silloin, jos kenkiä pitää päivittäin vaikkapa töissä. Usein kuulee sanottavan, että korkokengät ovat epämukavat, ja siksi monet valitsevat jalkoihinsa tylsät mutta mukavat tennarit. Näin ei tarvitse kuitenkaan olla. Katso kaikki naisten työkengät täältä!

Laadukkaat korkokengät pelastavat päiväsi

Kun kengät on suunniteltu ja valmistettu huolella, ne istuvat kuin hansikas ja ovat mukavat jalassa koko päivän. Et valita enää kipeistä jaloista tai varpaiden hiertymisestä kun valitset jalkineesi huolella. Laadukas korkokenkäpari on yhtä aikaa sekä kaunis että mukava: tunnet itsesi naiselliseksi samalla, kun jalkasi kiittävät ja voivat hyvin koko päivän..

Jokaisella naisella tulisi olla kaapissa ainakin muutama korkokenkäpari arkikäyttöön ja sen lisäksi sopivat parit erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Koskaan ei voi tietää, milloin kengille olisi huutava tarve, ja siksi valikoimaa on hyvä pitää yllä ja päivittää säännöllisesti. Kaapin perälle unohtuneet kengät voit toimittaa kierrätykseen ja piristät samalla omaa ja kirpparikävijän mieltä: saatte molemmat nauttia uuden kenkäparin tuottamasta ilon ja tyydytyksen tunteesta.

Onko tiedossasi bisnestapaaminen, tavallinen työpäivä toimistossa, serkun rippijuhlat tai omat grillibileet takapihalla? Valikoimastamme löydät taatusti sopivat naisten kengät tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tarjolla on korkoja moneen makuun. Olitpa kenkien himohankkija tai ostat pelkästään tarpeeseen, löydät kaupastamme haluamasi parin.

Tutustu valikoimaan, ihastu, tilaa ja osta juuri sinulle sopivat korkokengät.