Tilaa uutiskirje saat 5% alennuksen normaalihintaisita tuotteista!
Tilaa uutiskirje saat 5% alennuksen normaalihintaisita tuotteista!

Nilkkurit naisille

Nilkkurit ovat paras ystäväsi – Mukava ja kaunis kenkäpari tekee elämästä juhlaa

Kengät tekevät päivästä joko auringonpaistetta tai ukkosen salamointia. Miksikö? Siksi, että huonot kengät pilaavat pahimmillaan koko päivän. Muistuuko mieleesi päiviä, jolloin tuntuu, että niskoja pakottaa, selkää särkee, lantio puutuu ja ajatuskaan ei enää oikein kulje? Päässä pyörii eikä maailma tunnu pysyvän paikoillaan edes istuessa? Kaikki tämä johtuu huonojen kenkien aiheuttamista kolotuksista ja säryistä kehossa. Huono kenkäpari aiheuttaa selkä- ja päänsärkyä, hiertymiä, jalkojen puutumista ja jopa istuminen saattaa väsyttää. Hyvä pari sen sijaan on kuin lämmin kylpy tai jalkahieronta, joka hyväilee väsyneitä lihaksia.

Iso osa meistä viettää tätä nykyä suurimman osan päivästä istuen esimerkiksi toimistossa tietokoneen äärellä tai jalkojen päällä seisten vaikkapa myyntitiskin takana. Siksi on äärimmäisen tärkeää panostaa jalkojen hyvinvointiin. Jotta jaksaa työskennellä koko pitkän päivän, on pidettävä koko kehosta huolta. Päivittäinen treenireissu salille tai metsäkävely on toki erinomainen päätös, mutta samalla pitää muistaa huolehtia itsestään myös silloin, kun ei ole lenkillä hikoilemassa. Paras ratkaisu päivittäiseen kehonhuoltoon ja särkeviin jalkoihin on oikein suunniteltu ja muotoiltu kaunis nilkkuripari.

Nilkkurit ovat ajattomuudessa tyylikkäät ja aina ajankohtaiset. Nilkkureiden ystäviä ovat kaikenikäiset ja kaikentyyliset kuluttajat. Myös muotoilijat inspiroituvat nikkureista vuosi toisensa jälkeen. Syykin on yksinkertainen: Nilkkurit taipuvat moneksi, eikä muotoilu ole rajattu vain yhdelle kohderyhmälle. Nilkkureiden ystäviä ovat yhtä lailla niin nuoret kuin vanhat, naiset kuin miehet sekä erilaisten tyylien ystävät. Tämä antaa myös suunnittelijoille vapaat kädet toteuttaa itseään ja omia visioitaan sekä päästää mielikuvitus valloilleen.

Nilkkurit keräävät kehuja

Nilkkurit saavat käyttäjiltä kehuja paitsi kauniista ulkomuodosta myös käytettävyydestä. Ne ovat parhaat naisten kengät! Kun onnistut löytämään sopivan parin, tuntuu siltä kuin olisi löytänyt parhaan ystäväsi. Hyvä nilkkuripari on yhtä aikaa sekä kaunis ja tyylikäs että äärimmäisen mukava ja istuva. 

Yksi nilkkureiden parhaista puolista on se, että niistä löytyy hyvin monta tyyliä. Naisellista tyyliä suosiville on siroja italialaisittain muotoiltuja korollisia nahkanikkureita, mutta valikoima ei suinkaan jää näin pieneksi. 

Maanläheisemmän tyylin ystävät löytävät nimittäin myös takuulla itseään miellyttäviä malleja. Valikoima ulottuu tyylikkäistä kaupunkinilkkureista maastokenkiä jäljitteleviin maihinnousukenkiin. Eikä monipuolisuus jää pelkkään muotoiluun, sillä nilkkureita löytyy säälle kuin säälle: Pakkasilla jalkaan sujahtava mukavan lämpimät vuorilliset talvikengät, ja kesäisin varpaat viihtyvät keveissä kesänilkkureissa. 

Suomen sääolosuhteet vaativat kengältä mukautuvuutta ja käytännöllisyyttä. Kenkien tulee olla sellaiset, että ne suojaavat ja lämmittävät niin räntä- ja vesisateessa kuin parinkymmenen asteen pakkasellakin. Kengät altistuvat elinkaarensa aikana jos jonkinlaisille olosuhteille ja siksi niiden on oltava käytettävyydeltään ja muilta ominaisuuksiltaan erittäin joustavat ja monipuoliset – vain harvat kengät ovat sellaisia, että niitä käytetään pelkästään erityistilanteissa. Me suomalaiset arvostamme kauneuden lisäksi käytännönläheisyyttä, ja siksi nilkkurit ovat oivallinen valinta kengiksi päivittäiseen käyttöön.

Oikealla kenkävalinnalla panostat omaan tulevaisuuteesi – työpäivä vaatekaupassa tai toimistossa tietokoneen äärellä ei enää tunnu silkalta kärsimykseltä, kun valitset jalkaasi sinulle sopivat työkengät. Jokaisen jalka on yksilöllinen, ja siksi on tärkeää valita omaan jalkaan parhaiten istuvat pari ulkonäköä unohtamatta. Jos esimerkiksi olet korkeiden korkojen ystävä, mutta kaipaat kengältä tukevuutta, on lyhytvartinen korkonilkkuri sinun kenkäsi. Jos taas et ole tottunut kävelemään koroilla ja sen sijaan toivot kengältä ensisijaisesti mukavuutta, valitset itsellesi matalakorkoisen kävelykengän, joka suojaa nilkkojasi kylmiltä tuulilta.

Laadukkaat nilkkurit suoristavat ryhtisi ja antavat uutta energiaa päivään. Panosta laatuun ja terveyteen estetiikkaa unohtamatta. Ennen kaikkea pidä jaloistasi hyvää huolta. Tutustu tyylikkääseen nilkkurivalikoimaamme ja tilaa omasi.