Arvostelun pitäisi tulla tähän

Liukuestetossut -sininen

Liukuestetossut naisille ja miehille. Konepestävät, tilavat ja lämpimät. Koot 34-50. Sininen.

22,90 

  • Tuotekoodi: 1123
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Liukuestetossut on valmistettu  100% polyesteristä Suomessa, Valkeakoskella. Tossut ovat erittäin tilavat ja joustavat sekä konepestävät 40 asteessa. Sovitusjalkaan koko 37-39 oli sopiva eli tämä on reilua ja venyvää mallia. Seuraavakin koko olisi mennyt. Olisi tosin niin löysä, että villasukat menisi vielä sinne helposti. Nämä on helppo laittaa jalkaan eikä koko ole “niin justiinsa”. Mieti, mikä on yleisimmin käyttämäsi kenkäkoko ja valitse se koko, mihin parhaiten kokosi osuu. Muista, että tarvittessa tossu venyy hyvin. Huom! Pieniä värisävy eroja voi olla tuotekuvaan, johtuen tuotannon erästä.

Suosittelemme näitä kotitossuiksi esim. turvonneille tai viluisille jaloille. Kenkien asemasta esim. pyöratuolilla liikkuville tai laitostossuiksi heille, kenellä on todella haasteelliset jalat.

Nämä luetaan hygieniatuotteiksi sukkien tapaan, eikä näillä tossuilla ole vaihto tai palautusoikeutta.

Tossua on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €