(1 tuotearvio)
Arvostelun pitäisi tulla tähän

Fly Flot » Katso kaikki Fly Flot-tuotteet

Fly Flot venykesandaalit -musta/ oranssi koot 36-41

Fly Flot sporttiset venykesandaalit. Helppo vetää jalkaan, mukavan pehmeä joka puolelta. Sopii vapaa-aikaan ja työkengäksi.

75,00 

  • Tuotekoodi: 3090
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Sandaalit on valmistettu joustavasta stretch materiaalista, vuorit tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Lestilaajuus G+, mutta joustaa hyvin eli mikäli jalkasi vaatii hiukan enemmän tilaa, toimii tämä myös sinulla. Kannan korkeus on n. 4 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva eli pituus tuntuu vastaavan hyvin kokoaan. Ota siis se koko, mitä yleisimmin sandaaleissa käytät.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Yleisimmin käytän kokoa 40. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme Silky Touch-sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Mikäli käytät kenkiä paljaassa jalassa, voi sisäpohja kulua normaalia nopeammin. Suosittelemme käyttämään esim. avokassukkia. Käytä suojasuihketta, niin kenkä pysyy puhtaana pidempään.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €