Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Naisten korkokengät

Mikäpä olisikaan klassisempi naiseuden merkki kuin korkokengät! Laajasta valikoimastamme löydät naisten korkokengät jokaiseen makuun ja tilaisuuteen. Kuten lähes jokainen nainen tietää, ei korkokenkiä oikeastaan edes voi olla liikaa!

caprice-korkkarit-juhlakengat-beige-1

SKU: 3075
Caprice klassiset avokkaat, joissa maltillinen korko. Pehmeää nahkaa. Perus G-lesti.
85,00 
caprice-korkkarit-juhlakengat-musta-1

SKU: 3074
Caprice klassiset avokkaat, joissa maltillinen korko. Pehmeää nahkaa. Perus G-lesti.
85,00 
caprice-korkkarit-juhlakengat-punainen-1

SKU: 3076
Caprice klassiset avokkaat, joissa maltillinen korko. Pehmeää nahkaa. Perus G-lesti.
85,00 
chantana-avokkaat-kapea-remmi-niitti-3

SKU: 1141
Chantana avokkaat fuxia, mikromokkaa. Niitein koristeltu remmi pitää kengän hyvin jalassa kovemmassakin menossa. Mukava myös työavokkaana. Koot 36-44.
85,00 
chantana-avokkaat-nahkaa-musta-1

SKU: 1076
Chantanan suosituin malli. Hyvä lesti ja kohtuullinen kannankorkeus. Vanhojentansseihin huippu. Myös työavokkaaksi sopiva.
99,00 
chantana-tanssikengat-musta-t-remmi-korkkarit-1

SKU: 1079
Chantana avokkaat, mitkä sopivat hyvin myös tanssimiseen. T-remmi pitää kengät hyvin jalassa. Pehmustettu sisäpohja. Perustilava G+-lesti.
95,00 
chantana-avokkaat-levea-remmi-musta-satiini-1

SKU: 1074
Chantana avokkaiden suosituin malli nyt satiinisena. Suosituin malli esim. vanhojen tansseihin.
85,00 
chantana-avokkaat-mikromokka-oranssi-42-43-44-45-1

SKU: 1154
Chantanan suosituin malli. Hyvä peruslesti. Kohtuullinen kannankorkeus. Kauniit kengät juhliin eikä kannat uppoa nurmikkoon.
85,00 
chantana-avokkaat-kapea-remmi-niitti-7

SKU: 1142
Chantana avokkaat sininen, mikromokkaa. Niitein koristeltu remmi pitää kengän hyvin jalassa kovemmassakin menossa. Mukava myös työavokkaana. Koot 36-44.
85,00 
chantana-avokkaat-vaalea-kimaltava-tekstiili-1

(1)

SKU: 1075
Chantanan suosituin malli. Hyvä lesti ja kohtuullinen kannankorkeus. Sopii myös tanssikengäksi.
85,00 
chantana-avokkaat-kapea-remmi-niitti-9

SKU: 1143
Chantana avokkaat violetti, mikromokkaa. Niitein koristeltu remmi pitää kengän hyvin jalassa kovemmassakin menossa. Mukava myös työavokkaana. Koot 36-44.
85,00 
chantana-avokkaat-punainen-violetti-musta-lakeri-8

SKU: 1158
Chantana avokkaat musta lakeri. Kannan korkeus on n. 7 cm. Kaunis, klassinen remmitön malli. Siro kanta ja pehmustettu sisäpohja.
79,00 
chantana-avokkaat-punainen-violetti-musta-lakeri-1

SKU: 1159
Chantana avokkaat punainen lakeri. Kannan korkeus on n. 7 cm. Kaunis, klassinen remmitön malli. Siro kanta ja pehmustettu sisäpohja.
79,00 
chantana-avokkaat-punainen-violetti-musta-lakeri-3

SKU: 1157
Chantana avokkaat violetti lakeri. Kannan korkeus on n. 7 cm. Kaunis, klassinen remmitön malli. Siro kanta ja pehmustettu sisäpohja.
79,00 

SKU: 3126
Chantana avokkaat mikromokkaa, päällä rusetti. Rusetissa venyke, mikä joustaa jalkaan laitettaessa. Koot 36-45.
85,00 
chantana-avokkaat-rusetti-musta-1

SKU: 1144
Chantana avokkaat musta, mikromokkaa, päällä rusetti. Rusetissa venyke, mikä joustaa jalkaan laitettaessa. Koot 36-45. Juhliin, tanssiin tai vaikka työavokkaaksi. Pehmustettu sisäpohja.
85,00 

SKU: 3127
Chantana avokkaat mikromokkaa, päällä rusetti. Rusetissa venyke, mikä joustaa jalkaan laitettaessa. Koot 36-45.
85,00 

SKU: 4073
Chantana avokkaat mikromokkaa, päällä rusetti. Rusetissa venyke, mikä joustaa jalkaan laitettaessa. Koot 36-45.
85,00 

SKU: 3125
Chantana avokkaat mikromokkaa, päällä rusetti. Rusetissa venyke, mikä joustaa jalkaan laitettaessa. Koot 36-45.
85,00 

SKU: 3124
Chantana avokkaat mikromokkaa, päällä rusetti. Rusetissa venyke, mikä joustaa jalkaan laitettaessa. Koot 36-45.
85,00 
haakengat-vakoinen-chantana-juhlakengat-nahkaa-pitsia-3

SKU: 1155
Chantana avokkaat nahkaa. Soljeton kapea remmi, venykkeet joustaa. Upea helmiäsivalkoinen väri.
95,00 
chantana-satiini-avokkaat-juhlakengat-musta-punainen-kulta-21

SKU: 1206
Chantanan suosituin malli. Hyvä lesti. Kohtuullinen kannankorkeus. Upea juhlakenkä.
85,00 

Naisten korkokengät kuuluvat ehdottomasti jokaisen naisen kenkäkaapin must have -tuotteisiin. Korkokengät sopivat juhlakäytöstä aina töihin tai osaksi rentoa arkipukeutumista tuoden asuihin kaivattua uutta särmää. Kannattaa muistaa, etteivät korkokengät tarkoita vain todella korkeita piikkikorkoja, vaan joukosta löytyy myös hillitympiä ja matalammalla korolla varustettuja kenkiä – siis jokaiselle jotakin! Korkeilla piikkikoroilla on mahtavaa säväyttää esimerkiksi juhlissa tai illanvietossa, kun taas matalampi ja leveäkantaisempi korko sopii loistavasti esimerkiksi töihin.

Korkokenkien kirjavaan joukkoon kuuluvat esimerkiksi avokkaat sekä korolliset sandaalit ja saappaat. Kannattaa muistaa, että naisten korkokengät kätkevät joukkoonsa myös ihanat kiilakorolliset kengät, joiden joukosta löydät niin ikään nilkkureita, saappaita ja äärettömän mukavia sandaaleitakin. Koroista ei onneksi tarvitse luopua edes syksyn tai talven tullen, vaan myös lämpimistä talvisaappaista löytyy paljon koroilla varustettuja versioita. Korkokengät siis sopivat jokaiseen tyyliin, ympäri vuoden!

Klassikkojen ystäville sopivat loistavasti esimerkiksi mustat, maltillisella korolla varustetut avokkaat, jotka on helppo yhdistää lähes asun kuin asun kanssa. Mustat avokkaat sopivat niin juhliin mekon kanssa, arkikäyttöön tuomaan rentoihin farkkuihin ryhtiä tai toimistolle esimerkiksi kynähameen tai suorien housujen kaveriksi. Rohkeampi pukeutuja voi puolestaan valita itselleen esimerkiksi värikkäät, korkeakorkoiset nilkkurit, jotka piristävät käyttäjänsä lisäksi myös ympärillä olijoilta.

Leikittele eri materiaaleilla ja väreillä parhaasi mukaan! Korkokengät löydät perinteisesti niin nahkaisina kuin mokkanahkaisinakin, mutta halutessasi erottautua, kiinnitä katseesi esimerkiksi kiiltonahkaisiin tai vaikkapa pitsisiin korkokenkiin, tai valitse jokin villi kuosi!

Tutustu Kenkäliikkeen monipuoliseen valikoimaan ja löydä itsellesi sopivat korkokengät meiltä, joihin ihastua vuosiksi eteenpäin!

Parhaat korkokengät jaloillesi

Korkokenkiä on paljon erilaisia, ja voi olla vaikeaa päättää, mitkä niistä sopivat parhaiten jaloillesi. Tässä on opas, joka auttaa sinua valitsemaan jaloillesi parhaat korkokengät:

Jos sinulla on leveät jalat, vältä teräväkärkisiä kenkiä, sillä ne saavat jalkasi näyttämään leveämmiltä. Valitse sen sijaan pyöreämpi kärki tai avokenkä.

Jos jalkasi ovat kapeat, vältä kenkiä, joissa on paljon koristeita sivuilla, sillä ne saavat jalkasi näyttämään vielä kapeammilta. Valitse sen sijaan yksinkertainen kenkä, jossa on remmi tai nilkkahihna, joka auttaa pitämään jalkasi paikallaan.

Jos sinulla on korkea jalkaholvi, vältä litteitä kenkiä, sillä ne eivät tue jalkaholvia riittävästi. Valitse sen sijaan kenkä, jossa on maltillinen korko tai kiila.

Jos sinulla on matalat kaaret, vältä kenkiä, joissa ei ole tukea, sillä ne aiheuttavat kipua kaareen. Valitse sen sijaan kenkä, jossa on hyvä jalkaholvituki, kuten urheilukenkä tai pukukenkä, jossa on sisäänrakennettu ortoosi.

Korkokengät: muotia vai toimivuutta?

Korkokenkiä on ollut olemassa jo vuosisatoja, eikä niiden suosio näytä olevan vähenemässä. Mutta mitä ne ovat? Ovatko ne pelkkä muoti-ilmoitus vai onko niillä käytännöllisempi tarkoitus?

Korkokengät ovat kiistatta tyylikkäät. Ne voivat saada asun näyttämään hiotummalta ja täydellisemmältä. Vaikka korkokenkiä on monenlaisia, aina stilettoista kiiloihin, niillä kaikilla on yksi yhteinen piirre: ne saavat kantajansa näyttämään pidemmältä ja hoikemmalta.

Korkokengissä on kuitenkin muutakin kuin vain niiden ulkonäkö. Korkokengillä on myös useita käytännön etuja. Ensinnäkin ne auttavat kiinteyttämään ja muokkaamaan jalkoja ja pakaroita. Korkokenkien säännöllinen käyttö voi johtaa vahvempiin lihaksiin ja parempaan ryhtiin. Lisäksi korkokengät voivat auttaa ehkäisemään jalka- ja nilkkavammoja tarjoamalla tukea ja vakautta.

Kumpi niistä on oikea? Ovatko korkokengät muotia vai toimivuutta? Vastaus on molemmat! Korkokengät ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä, minkä vuoksi ne ovat edelleen niin suosittu valinta kaikenikäisten naisten keskuudessa.

Miten valita oikeat korkokengät asuusi sopiviksi?

On monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon, kun valitset asuusi sopivat korkokengät. Ensimmäinen on tilaisuus. Korkokengät ovat yleensä muodollisemmat kuin litteät korkokengät, joten jos pukeudut rentoon tilaisuuteen, litteät korkokengät voivat olla parempi vaihtoehto. Jos pukeudut muodollisempaan tilaisuuteen, korkokengät ovat yleensä paras vaihtoehto.

Seuraava huomioon otettava tekijä on kenkien väri. Jos sinulla on vaalea asu, kannattaa välttää tummia kenkiä, sillä ne voivat näyttää liian raskailta ja virallisilta. Jos taas sinulla on tumma asu, vaaleat kengät voivat näyttää liian rennoilta. Yritä sen sijaan sovittaa kenkiesi väri asusi johonkin asusteeseen, kuten käsilaukkuun tai huiviin.

Kolmas huomioon otettava tekijä on korkokenkien tyyli. Korkokenkiä on saatavilla monenlaisia, aina korkokengistä kiiloihin. Mieti, minkälaista yleisilmettä tavoittelet asullasi, ja valitse korot, jotka täydentävät sitä. Jos sinulla on esimerkiksi hulmuava mekko, korkokengät eivät ehkä ole paras valinta, sillä ne voivat näyttää liian karkeilta. Kiilat tai muut muhkeammat korkokengät olisivat tässä tapauksessa parempi vaihtoehto.

Varmista lopuksi, että kenkäsi ovat mukavat! Et halua viettää tanssi-iltaa tuskissasi, koska kenkäsi ovat liian tiukat tai epämukavat. Kokeile kenkiä ennen niiden ostamista ja kävele niillä vähän aikaa, jotta voit varmistaa, että ne ovat tarpeeksi mukavat pidettäväksi pidemmän aikaa.

Korkokengät: rakastatko vai vihaatko niitä?

On kiistatonta, että korkokengät ovat kiistelty muotiasia. Jotkut ihmiset rakastavat niitä eivätkä voi saada tarpeekseen korkeasta ja lumoavasta olosta, kun taas toiset pitävät niitä epämukavina ja pitäytyvät mieluummin litteissä korkokengissä. Riippumatta siitä, kummalla puolella olet, on vaikea kiistää, että korkokengät ovat iso osa muotia ja ovat olleet sitä jo vuosia.

Mikä korkokengissä sitten jakaa ihmisiä niin paljon? Katsotaanpa tarkemmin korkokenkien hyviä ja huonoja puolia.

PLUSSAT:

1. Ne saavat sinut näyttämään pidemmältä ja hoikemmalta.

2. Ne antavat sinulle lisää itseluottamusta.

3. Ne tuovat ripauksen glamouria mihin tahansa asuun.

4. Ne saavat jalkasi näyttämään pidemmiltä ja kiinteämmiltä.

5. Ne voivat parantaa ryhtiäsi.

MIINUKSET:

1. Ne voivat olla erittäin epämukavat, varsinkin jos et ole tottunut käyttämään niitä.

2. Ne voivat aiheuttaa jalkakipuja, säärystimiä, sarvia ja muita ongelmia, jos et käytä niitä oikein tai tarpeeksi usein, jotta jalkojen ja nilkkojen voima kasvaa.

3. Voit helposti kaatua ja loukata itsesi, jos et ole varovainen korkokengissä.

4 . Korkokenkien käyttäminen koko ajan voi itse asiassa lyhentää pohjelihaksia ajan mittaan.

5 . Saatat joutua ostamaan uudet kengät useammin, koska ne kuluvat yleensä nopeammin kuin litteät kengät.

Korkokenkien käytön hyvät ja huonot puolet

On kiistatonta, että korkokengät ovat seksikkäät. Ne saavat jalkasi näyttämään pidemmiltä ja takapuolesi korkeammalta. Ja rehellisesti sanottuna ne saavat sinut tuntemaan itsesi myös pirun hyvältä. Mutta kuten jokainen korkokenkiä käyttänyt nainen tietää, niihin liittyy myös monia ongelmia. Jos et ole varovainen, korkokengät voivat aiheuttaa tuhoa kehossasi rakkuloista ja säärystimistä selkäkipuihin ja kaatuneisiin jalkateriin.

Mitkä ovat siis korkokenkien käytön hyvät ja huonot puolet? Katsotaanpa tarkemmin:

Hyvät puolet:

1. Ne saavat jalkasi näyttämään hämmästyttäviltä

Korkokengät pidentävät jalkojasi, jolloin ne näyttävät pidemmiltä ja hoikemmilta. Jos käytät lyhyttä hametta tai mekkoa, ne voivat myös korostaa kurveja oikeissa kohdissa. Pohjimmiltaan ne antavat sinulle ylimääräistä va-va-voomia, joka saa sinut tuntemaan itsesi miljoona dollaria paremmaksi.

2. Ne saavat sinut tuntemaan itsevarmemmaksi

Totta puhuen: kun näytät hyvältä, tunnet olosi hyväksi. Mikään ei ole niin hyvä kuin laittaa jalkaasi tappavan korkeat korkokengät, jotka lisäävät itseluottamusta välittömästi. Olitpa sitten menossa suureen kokoukseen tai ensitreffeille, korkokengät auttavat sinua kävelemään mihin tahansa tilanteeseen pää pystyssä.

3. Ne auttavat sinua seisomaan korkealla ja ylpeänä

Hyvä ryhti on tärkeää sekä fyysisen että henkisen terveyden kannalta, mutta sitä voi olla vaikea ylläpitää, kun jatkuvasti lysähtää työpöydän ääressä tai kyyristelee puhelimensa ääressä. Korkokenkien käyttäminen pakottaa sinut seisomaan suorassa ja pystyssä, mikä saa sinut näyttämään itsevarmemmalta ja voimakkaammalta ja auttaa myös parantamaan yleistä ryhtiäsi pitkällä aikavälillä.

Miinukset:

1. Ne voivat olla kivuliaita… Todella kivuliaita!

Korkokengät voivat aiheuttaa kipua aina rakkuloista ja säärystimistä naarmuihin ja kovettumiin. Ja vaikka et kärsisikään jalkaongelmista, korkokenkien pitkäaikainen käyttö voi silti aiheuttaa epämukavuutta jaloissa, nilkoissa, polvissa, lonkissa ja alaselässä. Toisin sanoen? Korkokenkiä ei ole tarkoitettu kävelyyn – ainakaan pitkien matkojen ajaksi!

2.Ne voivat aiheuttaa pitkäaikaisia vaurioita kehollesi.

Vaikka jotkut ihmiset saattavat selvitä korkokenkien käytöstä ilman suurempia ongelmia, toiset eivät ole yhtä onnekkaita. Joillakin naisilla korkokenkien säännöllinen käyttö voi johtaa vakaviin ongelmiin, kuten kaareutuneisiin jalkateriin, niveltulehdukseen ja kroonisiin selkäkipuihin. Jos siis rakastat korkokenkiäsi, mutta haluat välttää korkokenkiä.

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen