Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Tamaris

Tyylikkäät ja naiselliset Tamaris kengät löydät Kenkäliikkeen laajasta ja vaihtuvasta valikoimasta! Olipa hakusessa sitten trendikkäät talvisaappaat, kevyet sandaalit tai kävelykengät kaupungille, löydät sopivan vaihtoehdon Tamariksen mallistoista. Tutustu valikoimaan ja löydä oma suosikkisi meiltä edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella!

-30%

SKU: 4067
Jämäkät kengät ulkoiluun, työmatkoille tai vaikka vaelluksille. Gore-Tex kavot pitävät jalkasi kuivina.
119,00 
-30%

SKU: 3155
Jämäkät kengät ulkoiluun, työmatkoille tai vaikka vaelluksille. Gore-Tex kavot pitävät jalkasi kuivina.
119,00 
-30%

SKU: 3119
Nämä korkkarit pysyvät hyvin vähän sirommassakin jalassa. Nahkaa ja pehmustettu sisäpohja.
48,30 
-30%

SKU: 3195
Helposti jalkaan sujahtavat pistokkaat kesäkaduille. Pehmeää nahkaa. Perus G-lesti.
55,30 
-30%

SKU: 3184
Ihanan retrot pistokkaat vaikka festareille tai kesäkaduille.
52,50 
-30%

SKU: 3153
Platformpohjaiset pistokkaat on valmistettu nahasta, vuorit ovat tekstiiliä ja ulkopohja kovaa ja taipumatonta seosta.
48,30 
-34%

SKU: 4013
Tukeva sandaali arkikäyttöön. Takaremmi säädettävissä.
39,00 

Tamariksen mallistoista ei monipuolisuutta puutu ja voisikin melkein sanoa, että jos käyttöön täytyisi valita yksi kenkämerkki loppuelämäksi, voisi se aivan hyvin olla Tamaris! Tämä kenkäbrändi on osa Wortmann Groupia, joka on yksi Euroopan suurimmista kenkien tuotantoon ja jakeluun keskittyneistä yrityksistä. Wortmann Groupiin kuuluu Tamariksen lisäksi toinen toistaan isompia brändejä, kuten S.Oliver, Marco Tozzi, Jana ja niin edelleen.

Kuten sanottua, kenkämerkki kuuluu Euroopan tunnetuimpien kenkäbrändien joukkoon. Sen tuotteet ovat täynnä naisellisuutta, tyyliä ja korkeaa laatua. Trendikkyys ei ole merkin suunnittelijoille vieras asia, vaan kengät surffaavat jatkuvasti trendien aallonharjalla sesongista toiseen. Brändin valikoima on niin valtava, että sieltä löytyy takuuvarmasti jokaiselle jotakin.

Tamaris onkin keskittynyt siihen, että heidän kenkiään voi käyttää aina punaiselta matolta metsäpoluille saakka. Etsitpä siis ajattomia, tyylikkäitä nahkasaappaita tai trendikkäitä nahkanilkkureita, värikkäitä korkokenkiä juhla-asuasi viimeistelemään tai valkeita tennareita sinisten farkkujen kaveriksi, löydät sopivan vaihtoehdon valikoimasta!

Kenkiä yhdistää ehdottomasti erinomainen istuvuus, äärimmäinen mukavuus ja luotettava laatu ja nämä tekijät ovatkin brändin ensisijaisia tavoitteita kenkien suunnittelussa ja valmistuksessa. Brändi haluaa myös varmistaa omalta osaltaan sen, että jokainen nainen löytää oikeat kengät osaksi omaa elämäntapaansa.

Tutustu laadukkaisiin ja trendikkäisiin kenkiin nyt ja tilaa omasi Kenkäliikkeeltä! Tamaris kenkien kokemuksia voi jättää palautelomakkeen kautta.

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen