Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Saucony

-30%
saucony-kavelykengat-tilavat-leveat-musta-valkoinen-6

SKU: 1246
Saucony laajalestinen kävelykenkä nahkaa. Irroitettavat pohjalliset. Soveltuu hyvin lenkkeilyyn sekä arkipäivän kävelykengäksi.
132,30 
-30%
saucony-kavelykengat-tilavat-leveat-musta-valkoinen-1

SKU: 1245
Saucony laajalestinen kävelykenkä nahkaa. Irroitettavat pohjalliset. Soveltuu hyvin lenkkeilyyn sekä arkipäivän kävelykengäksi.
132,30 

Monipuoliset naisten Saucony kengät löydät Kenkäliikkeen valikoimista! Juoksu- ja vapaa-ajan kengistään tunnettu kenkämerkki omaa pitkät perinteet kenkien valmistuksessa ja onkin yksi maailman suosituimmista kenkämerkeistä erityisesti juoksukenkien kategoriassa. Tutustu näihin laatukenkiin verkkokaupassamme ja tilaa uusi lempiparisi Sauconyltä jo tänään – tarjoamme edullisen ja nopean toimituksen!

Vuonna 1898 Pennsylvianiassa perustettu kenkämerkki on yksi maailman johtavista juoksu- ja vapaa-ajan kenkien valmistajista. Tämän kansainvälisen kenkäbrändin ideologiana on ollut kehittää erityisesti juoksukenkiä, jotka palvelisivat juoksuharrastajia sekä ammattilaisia parhaimman kykynsä mukaan. Sauconyn tärkein tehtävä onkin ollut voimaannuttaa ihmisiä liikkumaan jo vuodesta 1898.

Jokaisella askeleella, jokaisella lenkillä ja jokaisessa yhteisössä – siitä Sauconyssä on kyse! Kengät sopivat kaikille ja ne on suunniteltu nimenomaan innostamaan ihmisiä liikkumaan entistä enemmän. Puhtaasti juoksukenkien rinnalle on tullut myös laaja valikoima tyylikkäitä vapaa-ajan kenkiä. Kaikkia naisten kenkiä yhdistää kuitenkin yksi tärkeä asia – mukavuus!

Saucony ja Saucony Originals ovat ympäri maailman tunnettuja brändejä, joista Saucony Originals keskittyy luomaan lähinnä retroja juoksu- ja vapaa-ajan kenkiä. Retro muotoilu, upeat värit ja niiden leikkisät yhdistelmät tekevät Saucony Originals -kengistä trendikkyyttä ja hyvää mieltä uhkuvat kengät, jollaiset jokaisen pitäisi omistaa!

Nykyään Saucony, tämä pitkät perinteet omaava kenkäbrändi valmistaa myös mukavia ja tyylikkäitä, urheilullisia vaatteita miehille, naisille sekä lapsille, urheiluun ja vapaa-aikaan.

Tutustu laajaan valikoimaan Kenkäliikkeessä ja tilaa omat kengät jo tänään! Kenkien mukavuudesta ei voi muuta kuin yllättyä! Saucony kokemuksia voi jättää palautelomakkeen kautta.

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen