Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Sarva

sarva-kero-w-m-nasta-musta-1

SKU: 1328
VJ Sarva Kero nastakenkä naisille ja miehille. Nauhat ja vetoketju. Heijastavaa materiaalia olevat somisteet. Pitävä ulkopohja.
149,00 

Tutustu kotimaisten Sarva nastakenkien monipuoliseen valikoimaan Kenkäliikkeessä! Kenkämerkki on keskittynyt kehittämään tuotteitaan erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin ja brändi tunnetaankin parhaiten loistavista nastakengistään. Lopeta liukastelu ja tilaa naisten Sarva nastakengät meiltä jo tänään – tarjoamme edulliset hinnat ja nopean toimituksen!

Nastakenkiä voi parhaiten kuvailla sanoilla pito, keveys ja mukavuus – mitäpä muuta nastakengiltä voisikaan toivoa! Suomalainen Sarva on onnistunut luomaan tuotteita, jotka ovat todellakin tehty kotimaisiin, haastaviin olosuhteisiin. Kengät valmistaa jo vuodesta 1981 saakka toiminut, orivesiläinen M-Shoe Markers Oy. Alun perin yrityksen ajatuksena on ollut valmistaa ja kehittää jalkineita, jotka sopivat nimenomaan vaativiin olosuhteisiin.

Nykyään valikoimasta löytyy perinteisimpiä, pitkävartisia nastakenkiä, jotka ovat parhaimmillaan suomalaisessa talvimiljöössä, jossa lumi ja jää tekevät kulusta paikoin erittäinkin haastavaa. Niiden teho perustuu pohjan kovametallipäisiin nastoihin, jotka pitävät tehokkaasti kovankin jään pinnalla, joten nastakengät mahdollistavat turvallisen liikkumiseen myös sydäntalvella. Sarva nastakengät ovat ennen kaikkea turvalliset ja mukavat, mutta myös tyylikkäät ja lämpimät. Nastakengät sopivat koko perheelle, ikään katsomatta!

Nykyään Sarva valmistaa perinteisten nastakenkien lisäksi myös laajan valikoiman erilaisia kenkiä, jotka soveltuvat esimerkiksi urheiluun ja vapaa-aikaan. Joukosta löytyy muun muassa talvijuoksuun ja suunnistukseen tarkoitettuja urheilukenkiä, mutta tyylikkäät lenkkarit sopivat loistavasti myös kaupunkikäyttöönkin.

Tutustu kenkien valikoimaan Kenkäliikkeessä ja tilaa omasi jo tänään! Sarva kokemuksia voi jättää palautelomakkeen kautta.

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen