Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Pomar

Pomar on suomalainen kenkävalmistaja, jonka kädenjäljestä olemme saaneet nauttia jo vuodesta 1960.

-30%

SKU: 3149
Gore-Tex pitää jalkasi kuivina märissä olosuhteissa. Irroitettavat pohjalliset. Perus G-lesti.
90,30 
-30%

SKU: 3117
Erittäin pehmeästä nahasta valmistetut tilavalestiset kävelykengät miehille.
111,30 
-30%
pomar-metso-naisten-nastakengat-1

SKU: 1308
Nastakengät Pomar METSO on uusin lisäys Fennia-palkittuun huopamallistoon. Tämä kenkä on suunniteltu pohjoisiin oloihin - GORE-TEX® takaa vedenpitävyyden ja PARTELANA-vuori pitää jalkasi lämpiminä kovemmillakin pakkasilla.
111,30 
-30%

SKU: 3148
Pomar Orto Niitty naisten kävelykenkä on leveälestinen kevyt ja mukava sporttikenkä. Tilava J-lesti ja irroitettavat pohjalliset. Jalkine jaloille, joilla on erityistarpeita.
108,50 
-30%
pomar-paju-kavelykengat-musta-harmaa-ruskea-tilava-lesti-vetoketju-3

SKU: 1331
Pomar Paju, naisten leveälestinen kevyt ja mukava kävelykenkä. Vetoketju päällä ja reunoilla venykkeet. Helppo pukea ja sopii myös rintavalle jalalle.
83,30 
-30%
pomar-paju-kavelykengat-musta-harmaa-ruskea-tilava-lesti-vetoketju-6

SKU: 1330
Pomar Paju, naisten leveälestinen kevyt ja mukava kävelykenkä. Vetoketju päällä ja reunoilla venykkeet. Helppo pukea ja sopii myös rintavalle jalalle.
83,30 
-30%

SKU: 3150
Perus kävelykenkä G-lestiseen ja matalahkoon jalkaan.
76,30 

Laadukkaista kengistään tunnetun yrityksen matka on lähtenyt liikkeelle alun perin lasten kenkien valmistamisesta, mutta onneksi se on tuonut osaamisensa myös aikuisten ulottuville. Kenkäliikkeestä löydät monikäyttöiset kävelykengät useissa eri malleissa ja väreissä!

Pomar on perheyritys, jonka toiminta on jatkunut jo kolmessa polvessa. Pomarfin Oy, yritys Pomar -kenkien takana on perustettu jo vuonna 1960, kun Toivo ja Kirsti Leppänen alkoivat tekemään lasten kenkien Pomarkkuun asettumisensa jälkeen. Alusta asti kenkien tekemisessä on ollut yksi tärkeä tavoite ylitse muiden – laatu.

Pomarin toiminnan suurimpana innoittajana toimii Pohjolan luonto ja siellä vallitsevat neljä vuodenaikaa. Muun muassa kenkien selkeät muodot, laatu ja vallitsevien olosuhteiden ymmärrys ovat peräisin tästä ajatuksesta. Kenkämerkiltä löytyy suuri valikoima myös Gore-Tex® kenkiä, jotka soveltuvat loistavasti juurikin pohjoismaisiin, vaihteleviin olosuhteisiin vedenpitävyytensä ja hengittävyytensä ansiosta.

Pomar -kengät valmistetaan Virossa, Pärnussa, omalla tehtaalla ja Pomar onkin yksi harvoista kenkävalmistajista, joka yhä valmistaa kengät Euroopassa. Lähituotannon ansiosta voi tehokkaasti varmistaa kenkiensä korkean laadun, työntekijöidensä hyvät työolot sekä tuotteidensa turvallisuuden.

Pomarilla on myös otettu huomioon kenkätuotannon ympäristövaikutukset ja se valmistaa myös esimerkiksi täysin vegaanisia kenkiä. Vegaanisissa kengissä ei ole käytetty laisinkaan eläinperäisiä materiaaleja, ja ne ovat täydellinen valinta sinulle, jolle eläinten oikeudet ovat sydämen asia!

Kenkien valikoimasta löydät lukuisia eri kenkämalleja, upeita värejä ja tyylikästä muotoilua, aina mukavuudesta ja laadusta tinkimättä. Autamme mielellämme sinua löytämään uudet, ihanat kengät! Pomar kokemuksia voi jättää palautelomakkeen kautta.

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen