Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

PodoWell

Ranskalainen PodoWell on hyvinvointi- ja erikoisjalkineiden asiantuntija! Mallistosta löytyy jokapäiväiset käyttökengät arkeen, hygieeniset laitosjalkineet sekä mukavampaakin mukavammat kotitossut.

erikoisjalkine-bodowell-musta-levealesti-1

SKU: 1129
Erikoisjalkine Podowell Aduler. Laajalestinen ja säätöinen CE merkitty ortopedinen valmisjalkine. Mustat sandaalit laitoskäyttöön tai kotiin laajalla tarrasäädöllä. Soveltuu esim. verisuonikirurgisten jalkaleikkauspotilaiden toipumisjalkineeksi. Helposti puettava. Lääkinnällinen laite luokka 1.
79,00 
erikoiskenka-aladin-bodowell-musta-1

SKU: 1130
PodoWell Aladin on CE- turvamerkitty lääkinnällinen laite luokka 1 . Mahdollistaa mm. jalkatukien käytön. Myös omat tukipohjalliset mahtuvat paremmin.
89,00 
kenkae-kipsi-turvonnut-jalka-musta-podowell-1-2

SKU: 1110
Podowell Altitude on kenkä sinulle, jolla on todella turvoksissa jalat, käytät jalkatukea tai jalkasi on kevyt kipsi. Todella haasteelisille jaloille.
95,00 
tilava-nilkkuri-anatole-1

SKU: 1134
Tutkitusti apua diabeetikoille. SFS-EN ISO Apuvälineluokitus. Erittäin laajalestinen nahkainen nilkkuri kolmella pitkällä tarra-säätöremmillä. Vaativille jaloille.
159,00 
podowell-aquitainen-laaja-lesti-musta-diabeteskenka-1

SKU: 1125
Kävelykengät koot 36-48. CE-merkitty ortopedinen jalkine, mikä on apuvälineluokiteltu. Lääkinnälinen laite luokka 1.
135,00 
podowell-arian-laaja-lesti-musta-1

SKU: 1111
Yleisteraperuttinen jalkine. Henkilöille, joiden jalkaterässä havaitut poikkeavuudet edellyttävät tukea, tiettyä istuvuutta tai korjausta, joita tavallinen kenkä ei pysty tarjoamaan. Lääkinnällinen laite luokka 1.
79,00 
podowell-arian-punainen-erikoiskenka-laitos-pestava-1

SKU: 1112
Yleisteraperuttinen jalkine. Henkilöille, joiden jalkaterässä havaitut poikkeavuudet edellyttävät tukea, tiettyä istuvuutta tai korjausta, joita tavallinen kenkä ei pysty tarjoamaan. Lääkinnällinen laite luokka 1.
79,00 
naisten-pestava-laitosjalkine-1

SKU: 1113
Yleisteraperuttinen jalkine. Henkilöille, joiden jalkaterässä havaitut poikkeavuudet edellyttävät tukea, tiettyä istuvuutta tai korjausta, joita tavallinen kenkä ei pysty tarjoamaan. Lääkinnällinen laite luokka 1.
79,00 
ARRY-5-1

SKU: 1114
Podowell Arry on helppo pukea ja toimiikin hyvin esim. laitosjalkineena, kotikenkänä tai kesäsandaalina haasteellisille jaloille. Konepestävä.
79,00 
podowell-artik-1

SKU: 1135
Podowell Artik on erittäin tilavalestinen ja helposti jalkaan puettava kenkä haastaville jaloille. Suunniteltu esim. diabeetikoille sekä reumaatikoille. Lääkinnällinen laite luokka 1. SFS-ISO 9999 Apuvälineluokitus.
179,00 
baladin-musta

SKU: 1116
Erikoisjalkineet esim. verisuonikirugisten jalkaleikkauspotilaiden toipumisjalkineeksi. Sopii lähes kaikille jaloille. Konepestävät.
65,00 
erikoisjalkine-punainen-1

SKU: 1117
Erikoisjalkine esim. verisuonikirugisten jalkaleikkauspotilaiden toipumisjalkineeksi. Sopii lähes kaikille jaloille. Konepestävät.
65,00 
laitosjalkine-balan-punainen-1

SKU: 1115
Erikoisjalkineet esim. verisuonikirugisten jalkaleikkauspotilaiden toipumisjalkineeksi. Laajat tarrasäädöt, sopii lähes kaikille jaloilla. Konepestävät.
65,00 
podowell-balan-violine-erikoisjalkine-1

SKU: 1118
ERikoisjalkineet esim. verisuonikirugisten jalkaleikkauspotilaiden toipumisjalkineeksi. Sopivat lähes kaikille jaloille. Konepestävät.
65,00 
erikoisjalkine-bodowell-sininen-1

SKU: 1131
Erikoisjalkine haasteellisille jaloille. Konepestävät. Laajat tarrasäädöt.
69,00 
podowell-estrell-aamutossut-tilava-musta-1

SKU: 3064
Helpot kengät laittaa jalkaan. Sopii myös tilaa vaativalle jalalle. Sopii myös ulkokäyttöön.
79,00 

SKU: 4059
Kevyet ja mukavat kävelykengät kesään. Tilava H-lesti.
99,00 

SKU: 4060
Kevyet ja mukavat kävelykengät kesään. Tilava H-lesti.
99,00 
tilava-kevyt-bodowell-kavelykenka-madonna-1

SKU: 1089
Erikoisjalkine tilaa vaativile jaloille. Kaunis ja kevyt balleriinakenkä on joustavaa stretch-materiaalia.
99,00 
tilava-kevyt-bodowell-kavelykenka-makig-1

SKU: 1088
Erikoisjalkine vaativille jaloille. Erittäin tilava lesti. Kaunis ja mukava päällinen on joustavaa elasticity - stretchmateriaalia, joka muotoutuu yksilöllisesti jalan mukaan.
99,00 
podowell-olympe-tilava-saadettava-musta-1

SKU: 3065
Kun jalkasi ovat turvonnee, niissä on kevyt kipsi tai muutoin jalkasi ovat kipeät. Siloin, kun mikän muu kenkä ei oikein käy, Olympet käyvät.
89,00 
podowell-paoli-laaja-lesti-musta-1

SKU: 1132
Podowell Paoli miesten erityisjalkineet tilaa vaativille jaloille. CE merkitty ortopedinen valmisjalkine. SFS-EN ISO 9999 apuvälineluokitus.
119,00 
podowell-patrick-stretch-kavelykengat-musta-joustava-irroitettavat-pohjalliset-1

SKU: 1136
Podowell Patrick on erittäin joustavasta ja ilmavasta materiaalista tehty kävelykenkä haasteellisille jaloille. Tarrasäätö.
95,00 
podowell-siana-musta-tilava-pehmea-1

SKU: 1133
Podowell Siana kävelykengät haastaville jaloille. Irroitettavat pohjalliset. Tarrakiinitys. Mukana lisäpohjalliset, mikäli kenkä on liian tilava. Lääkinnällinen laite luokka 1. SFS-EN ISO 9999 Apuvälineluokitus.
119,00 

SKU: 3020
PodoWell Vendee on erittäin kevyt ja tilava tarralenkkari.
109,00 

SKU: 3019
PodoWell Vendee on erittäin kevyt ja tilava tarralenkkari.
109,00 
podowell-verano-tilava-lesti-sininen-7

SKU: 3018
Yleisterapeuttinen jalkine esim. reumaatikoille ja diabeetikoille. Lääkinnällinen laite luokka 1. Kevyt, yksi kenkä painaa n. 250g.
109,00 

PodoWell -kengät on suunniteltu käytännöllisyys edellä – ne ovat helpot pukea, kevyet, hengittävät ja hygieniset. Tutustu laajaan kenkien valikoimaan!

Jo vuonna 1930 Ranskassa perustettu PodoWell suunnittelee ja valmistaa laadukkaita ortopedisiä jalkineita, ja kiitos pitkän kokemuksen sekä teknisten innovaatioiden, on brändistä tullutkin erikoisjalkineiden spesialisti. Kengät ovat tunnettuja mukavuudestaan ja käytännöllisyydestään erityisesti haastavien jalkojen keskuudessa.

PodoWell -jalkineet ovat tilavat ja niissä on hyvin muotoillut, leveät lestit, jotka sopivat loistavasti suomalaiseen jalkaan. Kengissä olevat laajat tarrasäädöt antavat armoa muun muassa erityisen rintaville jaloille, tukipohjallisille sekä jalkatuille. Tarrat myös takaavat sen, että kengät on erittäin helppo pukea ja riisua ilman ylimääräistä vaivannäköä! Kenkien materiaalit on valittu huolella niin, että kengät ovat tukevat jalassa, sisä- ja ulkopohjat ovat pitävät ja vuorimateriaali on antibakteerinen.

Kengät ovat ihanteellisia esimerkiksi sinulle, joka kärsit jalkojen haavaumista, neuropatiasta, diabeteksestä tai esimerkiksi leikkauksen jälkeisestä turvotuksesta tai siteistä. Mukavuudestaan huolimatta nämä ranskalaiset kengät ovat tyylikkäitä ja innovatiivisia ja ne sopivat loistavasti päivittäiseen käyttöön. Kengistä löytyy useita eri malleja ja kuoseja eri käyttötarkoituksiin!

Hanki itsellesi ripaus ranskalaista tyyliä sekä mukavuutta ja tutustu kenkien laajaan valikoimaan Kenkäliikkeessä! Podowell kokemuksia voi jättää palautelomakkeen kautta.

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen