Natura

Näytetään kaikki 14 tulosta

Natura on suomalainen laatukenkien tuotemerkki. Kengät suunnitellaan Suomessa Kankaanpäässä, ja ne valmistetaan yrityksen omalla tehtaalla Virossa. Natura -kengät ovat tunnettuja korkeasta laadusta, hyvin suomalaiseen jalkaan istuvasta lestistä ja tyylikkäästä ulkonäöstä! Valitse oma suosikkisi kotimaisen Natura -kenkien joukosta! Natura Finland -tuotemerkin takana on Kankaanpäässä toimiva Medipiste Oy, joka on jo vuodesta 1994 saakka toiminut perheyritys. Vuosien vankka kokemus kengistä ja niiden valmistuksesta näkyy tuotteissa, sillä niistä on heti ensi tuntumalla aistittavissa niiden korkea laatu! Kaikki kengät on suunniteltu Suomessa ja myös kaikki kenkien valmistusmateriaalit pyritään hankkimaan mahdollisimman läheltä. Esimerkiksi kengissä käytettävät ulkopohjat sekä muut komponentit ovatkin oman paikkakunnan tuotantoa Kankaanpäästä. Materiaalien turvallisuus ja ekologisuus ovat yritykselle hyvin tärkeitä. kenkien valmistus tapahtuu niin ikään lähituotantona Virossa yrityksen omalla tehtaalla. Kenkien valikoima on varsin monipuolinen – joukosta löytyy esimerkiksi terveys- ja työkenkiä, sandaaleita, tennareita, kävelykenkiä sekä korkokenkiä. Materiaaleina kengissä toimivat yleensä kestävä nahka sekä erilaiset tekstiilit ja upeita värejä löytyy laidasta laitaan! Olipa tarpeesi ja tyylisi lähes mikä vain, valikoimasta löydät sopivat jalkineet itsellesi! Autamme mielellämme sinua löytämään uudet unelmiesi kengät! Ota meihin rohkeasti yhteyttä esimerkiksi asiakaspalvelu chatissamme! Natura kokemuksia voi jättää palautelomakkeen kautta.

Parhaat kengät luonnon ystäville

Markkinoilla on nykyään paljon erilaisia kenkiä, ja voi olla vaikea päättää, mitkä ovat sinulle parhaat. Jos rakastat luontoa, tarvitset kengät, jotka suojaavat jalkojasi ja ovat samalla tarpeeksi mukavat kävellä tai patikoida.

5 syytä rakastaa Natura-kenkiä

On monia syitä rakastaa Natura-kenkiä, ja tässä on vain muutamia niistä: 1. Ne ovat ympäristöystävällisiä. Natura-kengät on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista, joten voit käyttää niitä hyvällä mielellä tietäen, että ne eivät ole vahingoittaneet ympäristöä. 2. Ne ovat mukavat. Natura-kengät on suunniteltu mukaviksi, joten voit käyttää niitä koko päivän ilman, että sinun tarvitsee huolehtia jalkojesi kipeytymisestä tai väsymisestä. 3. Ne näyttävät hyvältä. Natura-kenkiä on monenlaisia tyylejä ja värejä, joten löydät varmasti parin, josta pidät. Ja koska ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, ne näyttävät myös upeilta. 4. Ne ovat kestävät. Natura-kengät on rakennettu kestämään, joten sinun ei tarvitse vaihtaa niitä yhtä usein kuin muita merkkejä. 5. Niillä on sosiaalinen omatunto. Natura-kengät eivät ole ainoastaan ympäristöystävällisiä ja kestäviä, vaan yritys myös antaa takaisin yhteisölle sosiaalisen vastuun ohjelmansa kautta.

Arvostelu Natura-kengistä: Miksi ne ovat parhaat

Natura-kengät ovat parhaat, koska ne on valmistettu luonnonmateriaaleista, jotka antavat jalkojesi hengittää. Niissä on myös laaja valikoima eri kokoja ja leveyksiä, joten voit löytää jaloillesi täydellisen istuvuuden. Lisäksi Natura-kengät ovat erittäin mukavat ja antavat hyvän tuen jaloillesi, mikä on tärkeää, jos kärsit jalkaongelmista, kuten säärystimistä tai plantaarifaskiitista. Lopuksi, Natura-kengät ovat erittäin tyylikkäät ja niitä on saatavana useissa eri väreissä ja malleissa, joten voit löytää persoonalliseen tyyliisi sopivan parin.