Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Kuoma

Kuoma -kengät ovat klassikko, jonka varmasti jokainen suomalainen tuntee! Tutustu Kenkäliikkeen laajaan Kuoma kenkien valikoimaan ja valitse uusi oma suosikkisi kylmiin talvipäiviin!

kuoma-linda-tennarit-lenkkarit-musta-1

SKU: 3069
Kuoma Linda kevyet tennarit jokapäiväiseen käyttöön vaikka lenkille tai työmatkoille.
65,00 
kuoma-linda-kavelykengat-tennarit-1

SKU: 1314
Kuoma Linda kevyet tennarit jokapäiväiseen käyttöön vaikka lenkille tai työmatkoille.
65,00 
kuoma-soft-shell-kavelykenka-musta-harmaa-1

SKU: 1195
Kuoman kevyet ja tilavat lenkkarit ulkoiluun naisille ja miehille. Hyvin tuetut irroitettavat sisäpohjat (2 kerrosta). Pitävä ulkopohja.
79,00 
kuoma-softshell-kavelykengat-musta-pinkki-6

SKU: 1194
Kuoman kevyet ja tilavat lenkkarit ulkoiluun. Hyvin tuetut irroitettavat sisäpohjat (2 kerrosta). Pitävä ulkopohja.
79,00 
kuoma-syylinki-kotimainen-1

SKU: 1319
Syylinki, valmistaja kotimainen Kuoma. Konepesun kestävä. Sopii myös villa-allergisille.
16,90 

SKU: 3110
Kuoman erittäin ilmava ja kevyt lenkkari ulkoiluun. Tilava lesti. Ota yksi pienempi, kuin mitä muista kengistä käytät.
65,00 

Suomalaisen Kuoman tarina on alkanut lähes vuosisata sitten, jo vuonna 1928 kun Juho Puttonen perusti nahka- ja jalkinealan tuonti- ja tukkuliikkeensä. Pohjallisten ja sisäkorkojen tekemisestä ja kauppaamisesta alkunsa saanut toiminta laajeni hiljalleen ja hetken päästä mukaan tuli muun muassa kevyet tohvelit ja lisää pohjallisia. Kuitenkin sodan jälkeisessä Suomessa oli 50-luvun alussa suuri tarve kengille, jolloin Puttosen johdolla alettiin valmistaa myös kenkiä Kuoma brändin alla.

Vuonna 1989 syntyi Kuoman ikonisin ja varmasti kaikkien suomalaisten rakastama Putkivarsi, joka on lunastanut paikkansa kevyenä, lämpimänä ja äärimmäisen helppona sekä laadukkaana talvikenkänä! Hiljalleen suositun Putkivarren ympärille kehiteltiin myös muita kenkämalleja, ja Kuoma alkoi valmistaa myös esimerkiksi kesäkenkiä. Nykyään Kuoma valmistaa myös laadukkaita lasten ulkoiluvaatteita.

Nykyisin Kuoma kenkien joukosta löytyy niin ikoninen Putkivarsi lasten sekä aikuisten koossa, mutta myös lukuisia muita laadukkaita talvi- ja kesäkenkiä. Kaikkia kenkiä yhdistää erityisesti laatu, mukavuus ja käytännöllisyys. Laaja valikoima sisältääkin lukuisia tyylikkäitä vaihtoehtoja niin tennareista, nilkkureista kuin saappaistakin, joissa kaikissa on kuitenkin Kuomalle tyypillinen, tyylikäs muotoilu.

Suomalaisuus on seurannut mukana Kuoman tarinassa ja yrityksen toiminta on edelleen keskitetty Kuomiokoskelle ja Mäntyharjulle, josta kaikki on alkanutkin. Tutustu upeisiin kenkiin Kenkäliikkeen verkkokaupassa ja tilaa omasi jo tänään! Kengät kokemuksia voi kirjoittaa arvosteluiden kautta.

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen