Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% alennuksen!

Kieppi

Laadukkaat Kieppi -kengät löydät Kenkäliikkeen monipuolisesta valikoimasta! Tutustu, ihastu ja löydä oma uusi suosikkisi kotimaisten Kieppi -kenkien joukosta!

Kotimainen Kieppi on syntynyt ajatuksesta tehdä talvikengät, jotka palvelisivat suomalaista naista mahdollisimman hyvin. Tavoitteena oli kengät, jotka olisivat kevyet, pitävät ja helposti päälle puettavat. Ilman muuta yhtenä kriteerinä oli myös se, että kengät olisivat sopivan lämpimät ja sellaiset, joilla voisi ulkoilla lastenkin kanssa. Vuonna 2008 ajatukset muuttuivat toteutukseksi ja kauppoihin saapui Kiepin kolme ensimmäistä kenkämallia!

Kieppi kengät ovat täydelliset pohjoismaisiin olosuhteisiin. Kenkien joukossa on runsaasti talvikenkiä, mutta nykyään mallisto sisältää myös muutamia kävelykenkiä lämpimimmille ilmoille. Kaikkia tuotteita kuitenkin yhdistää edelleen keveys, pitävä pohja ja materiaalit, jotka kestävät vaihtelevat, pohjoismaiset olosuhteet.

Kieppi -kengät ovat kevyet, joka on suureksi osaksi niiden pohjan ansiota. Pitopohja on valmistettu kumista, mutta välikiilassa on käytetty kevyttä phylonia, jota käytetään esimerkiksi urheilujalkineissakin. Keveyden lisäksi phylon toimii loistavana eristeenä kylmää vastaan, eli on siis täydellinen materiaali suomalaisille suunniteltuihin kenkiin! Kaikki kengät ovat myös vettä hylkivät ja suunniteltu niin, että ne kestävät vettä, räntää ja lunta. Lisäksi pitävä pohja on äärimmäisen tärkeä Suomen olosuhteissa ja onkin valmistanut kenkänsä niin, ettei pitopohja kovetu ja pohjakuvion korkeus on riittävän korkea!

Tutustu Kiepin upeisiin nilkkureihin ja kävelykenkiin, jotka vastaavat suomalaisen ilmaston tuomiin haasteisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Me autamme mielellämme valinnassa! Kieppi kengät kokemuksia voi kirjoittaa arvosteluiden kautta.

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista tilauksestasi -5% alennuksen