Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% alennuksen!

Johnny Bulls

Johnny Bulls on biker ja cowboy bootsien asiantuntija, jonka laadukkaat nilkkurit sekä saappaat sopivat osaksi useita eri tyylejä!

Kun materiaalina on nahka tai keinonahka, muodot henkivät rockia ja villin lännen tunnelmaa ja yksityiskohdat solkineen viimeistelevät kengät, on selvää, että lopputulos on upea. Tutustu Johnny Bulls kenkien laadukkaaseen valikoimaan Kenkäliikkeessä!

Espanjalaiset kengät ovat keränneet suosiotaan jo vuosia, eikä suotta. Nämä laadukkaat, usein nahasta tai keinonahasta valmistetut bootsit ja nilkkurit kestävät vuodesta toiseen eivätkä mene koskaan muodista. Alun perin biker ja cowboy bootseja valmistanut on luonut myös sporttisemman malliston, jonka kengissä muotokieli on yksinkertaistettu, mutta niissä on silti runsaasti asennetta!

Olipa mielessäsi tällä hetkellä supertrendikkäät Chelsea bootsit tai rouheat biker bootsit, löydät mieluisen vaihtoehdon valikoimasta. Parasta kengissä on niiden monikäyttöisyys – mallit eivät poistu muodista koskaan ja niiden ympärille on helppo rakentaa mitä erilaisempia asukokonaisuuksia.

Miltä kuulostaisi nahkatakki, farkut ja Chelsea bootsit? Tai entä jos yhdistäisitkin lyhytvartiset biker bootsit esimerkiksi kukkamekkoon kesän festareille? Cowboy -tyyliset bootsit jalassasi voit astella uskottavasti vaikka suoraan villiin länteen. Kengät mahdollistavat paljon!

Materiaalivalintojensa ansiosta Johnny Bulls kengät toimivat ympärivuoden. Oikein huollettuna nahkakengät kestävät loistavasti säävaihtelut ja pitävä ulkokumi auttaa pysymään pystyssä haastavimpinakin vuodenaikoina. Johnny Bulls kengät kokemuksia voi kirjoittaa arvosteluiden kautta.

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista tilauksestasi -5% alennuksen