Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Inblu

Inblu on lähtöisin muodin edelläkävijöiden maasata, Italiasta, joten on kai sanomattakin selvää, että brändin sandaalit häikäisevät tyylikkyydellään!

UUTUUS!

SKU: 4070
Pistokkaat sopivat hyvin sekä kesäkaduille että työkäyttöön.
39,00 
UUTUUS!

SKU: 4071
Sandaalit sopivat hyvin sekä kesäkaduille että työkäyttöön.
39,00 
inblu-pistokkaat-musta-irroitettavat-sisaepohjat-halpa-1

SKU: 1316
Inblu pistokkaat, joissa irroitettavat sisäpohjat ja reilusti säätövaraa.
39,00 

SKU: 3109
Pistokkaissa on anatomisesti muotoiltu lesti, mikä tukee hyvin holvikaarta. Mukavat ja kevyet.
39,00 

SKU: 3108
Pistokkaissa on anatomisesti muotoiltu lesti, mikä tukee hyvin holvikaarta. Mukavat ja kevyet.
39,00 

SKU: 3106
Pistokkaissa on anatomisesti muotoiltu lesti, mikä tukee hyvin holvikaarta. Mukavat ja kevyet.
39,00 

SKU: 3105
Miesten sandaalit Inblu pistokkaat umpikärki musta. Päällinen säätyy soljella. Pituus vastaaa kokoaan, ota yleisimmin käyttämäsi koko.
39,00 
inblu-sandaalit-naisten-irroitettavat-pohjallsiet-musta-1

SKU: 1315
Naisten sandaalit Inblu. Edullinen sandaali arkikäyttöön. Hyvä säätövarat sekä irroitettavat pohjalliset. Pituuden puolesta ota yksi koko yleisimmin käyttämääsi kokoa pienempi koko.
39,00 

Alun perin 70-luvulla Inblu aloitti toimintansa pohjallisten ja korkojen valmistajana, mutta vuonna 1982 se alkoi tehdä sandaaleita, joista yritys on tänä päivänä tunnettu. Mukava, tyylikäs ja trendikäs – sellainen on kengät.

Inblun menestystarina alkoi vuonna 1983, kun tämän sandaalivalmistajan kenkiä myytiin huimat 25 miljoonaa kappaletta. Tästä huolimatta yritys on kuitenkin perustettu jo 70-luvulla, jolloin se aloitti toimintansa pohjallisten ja korkojen valmistajana. Nykyään brändin sandaalimallisto on enemmän kuin laaja, sillä valikoimista löytyy satoja erilaisia sandaaleita!

Inblu pyrkii vastaamaan asiakkaidensa tarpeisiin valmistamalla muodikkaan valikoiman erilaisia, kiehtovia sandaalimalleja. Kirjavasta kenkien joukosta löytyy pistokkaat ja sandaalit erilaisilla yksityiskohdilla, koroilla ja ilman sekä eri materiaaleista valmistettuna. Erityisen valmistusprosessinsa ansiosta tuotteet ovat erittäin kevyitä, kestäviä ja joustavia.

Inblu mallistoissa keskitytään erityisesti käytettävyyteen ja mukavuuteen, hyvää hintalaatusuhdetta pois lukematta. Inblu sandaalit sopivatkin loistavasti juuri sinulle, joka nautit mukavuudesta, mutta haluat silti näyttää aina tyylikkäältä päivästä toiseen.

Tyylikkäiden kenkiensä lisäksi yrityksen toimintatavoissa on ihailtavaa, sillä se on kestävä ja energiatehokas yritys. Esimerkiksi toimisto Italiassa on varustettu aurinkosähköjärjestelmällä, jota käyttämällä estetään vuosittain jopa 250 tonnin hiilidioksidipäästöt! Uusiutuvia energialähteitä käyttämällä Inblu vahvistaa sitoutumistaan kestävään kehitykseen ja vastuulliseen liiketoimintatapaan. Inblu kengät kokemuksia voi kirjoittaa arvosteluiden kautta.

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen