Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Gabor

Tilaa Gabor kengät meiltä Kenkäliikkeeltä! Laatua ja trendikkyyttä tihkuvat kengät ovat saksalaisten suunnittelijoiden taidonnäytteitä, joita jokainen nainen kaipaa omaan kenkäkaappiinsa. Kun etsit pitkäikäisiä, ajattomia ja tyylikkäitä kenkiä, kannattaa kääntyä Gaborin puoleen. Meiltä Kenkäliikkeestä löydät uudet suosikkikenkäsi Gaborin valikoimasta edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella!

gabor-rollingsoft-keinukengat-ruskea-1

SKU: 1343
RollingSoft lenkkareilla saat jaloillesi hyvän holvituen. "Keinukengillä" kuljet kevyesti koko päivän.
149,00 
gabor-rolling-soft-keinukengat-sininen-5

SKU: 3015
RollingSoft lenkkareilla saat jaloillesi hyvän holvituen. "Keinukengillä" kuljet kevyesti koko päivän.
149,00 

SKU: 3120
RollingSoft lenkkareilla saat jaloillesi hyvän holvituen. “Keinukengillä” kuljet kevyesti koko päivän.
149,00 

Saksalaisen Gaborin historia ulottuu pitkälle 1900-luvun alkupuolelle saakka, joten ammattitaitoa ja näkemystä kenkien valmistuksen saralla on tälle brändille kehittynyt. Tämä klassikkobrändi on tunnettu ajattomasta ja klassisesta designista, tyylikkyydestä ja ennen kaikkea korkeasta laadustaan. Lisäksi Gabor valmistaa kenkiä, joissa on myös aidosti loistava käyttömukavuus jokapäiväisessä elämässä!

Gabor kengät ovat paljon enemmän, kuin pelkät kengät! Gaborin luomukset ovat muutakin kuin pelkkiä muotituotteita tai jalkineita sanan varsinaisessa merkityksessä. Gabor kengät ovat ennen kaikkea keino ilmaista itseään, omaa persoonallisuutta sekä mielentilaa ja ne myös auttavat käyttäjäänsä asettumaan oikeaan tunnelmaan.  Gabor pyrkii valmistajaan kenkiä, jotka ovat kiehtovia ja joita naiset tulevat rakastamaan aina, vuodesta toiseen ja jopa tuhansien askeleiden jälkeen.

Viehättävän tyylin ja käyttömukavuuden yhdisteleminen onkin tyypillistä Gaboria. Kenkien joukosta löydät upeampaakin upeampia malleja. Vuosikymmeniä kestänyt toiminta on muokannut valikoimasta niin laajan, että Gabor kengät voit hankkia nilkkureina, saappaina, tennareina tai vaikkapa korkokenkinä! Gabor käyttää usein tuotteissaan neutraaleja värejä, jotka eivät mene muodista koskaan. Vai mitä mieltä olet klassisista, mustista nahkasaappaista talven tuiskuissa tai valkoisista tennareista kevään tullen? Napakymppejä molemmat, eikö!

Tutustu tähän ihanaan ja tyylikkääseen saksalaiseen kenkäbrändiin ja tilaa omasi meiltä Kenkäliikkeeltä! Gabor kengät kokemuksia voi kirjoittaa arvosteluiden kautta.

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen