Kenkäliike.fi
Tilaa uutiskirjeemme - saat heti -5% normaalihintaisista tuotteista!

Fuzz

Suomessa suunnittelut Fuzz saappaat ja nilkkurit löydät Kenkäliikkeestä! Suomalaisen suunnittelun merkiksi merkille on myönnetty Design from Finland merkki.

Upeita Fuzz -kenkiä valmistetaan useissa eri malleissa, joten valikoimasta löydät uudet jalkineet arkeen ja juhlaan. Fuzz -kenkien joukosta löydät sekä klassikot että rohkeat saappaat ja nilkkurit viimeistellyillä yksityiskohdilla! Tutustu valikoimaan ja löydä uudet ihanat Fuzz kengät!

Fuzz kengät ovat yksi suomalaisen suunnittelutyön ylpeyksistä. Tämä Design from Finland merkillä ansioitunut kenkäbrändi on tunnettu erityisesti laadukkaista saappaistaan sekä nilkkureistaan. Fuzz kengät on luotu suomalaiseen jalkaan – ne istuvat hyvin mitoituksensa ansiosta ja ovat mukavat käyttää. Kengät ovat naiselliset, tyylikkäät ja niistä näkee, että niiden suunnitteluun on käytetty aikaa!

Eri mallistoista, kuten Trend ja Party löydät itsellesi sopivimmat kengät niin arkeen kuin juhlaankin. Esimerkiksi kylmempinä vuodenaikoina on ihana vetäistä jalkaan kaupunkikierroksen ajaksi laadukkaat Fuzz nahkasaappaat korolla tai ilman, kun taas kesällä upeat korolliset nilkkurit korostavat paljaita sääriä! Töihin sopivat mustat, klassiset nilkkurit ja yöelämään on ihana tuoda väriä vaikkapa räikeän punaisilla saapikkailla.

Kengät ovat täynnä upeita yksityiskohtia – kenkien ulkonäön viimeistelevät muun muassa erilaiset nyörit ja soljet. Laadukkaat materiaalit ovat kestäviä ja näyttävät oikein huollettuna kuin uusilta myös vuosien käytön jälkeen. Erikorkuiset korot tuovat kenkiin kaivattua naisellisuutta, mutta valikoimassa on myös korottomia kenkiä, jotka ovat mukavia jokapäiväiseen käyttöön.

Tue suomalaista suunnittelutyötä ja hanki itsellesi upeat kengät! Fuzz kengät kokemuksia voi kirjoittaa arvosteluiden kautta.

Tuotemerkkimme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat pysyvän -5% alennuksen!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat kaikista normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen