-50%

Vintro » Katso kaikki Vintro-tuotteet

Vintro nahkaiset tennarit -musta koot 37-42

Tuotekoodi: 1254

57,50 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 57,50 .

Vintro tennarit pehmeää ja helposti muotoutuvaa nahkaa. Mukana kahdet nauhat, tavalliset ja kenkien väriin sopivat satiininauhat. Naiselliset tennarit pidettäväsi vaikka hameenkin kanssa.

Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Tennarit on valmistettu nahasta, vuorit on nahkaa ja ulkopohja kumia. Säätö nauhoilla. Lestilaajuus perus G mikä käy useimmille. Lähes kannaton, mutta sisäpohjassa kevyt muotoilu. Sisäpohja on erittäin pehmeää materiaalia, mikä muotoutuu käytössä jalkasi muotoihin. Halutessasi voit vaihtaa kenkien pohjallisten tilalle haluamasi pohjalliset. Kengän rintavuutta on helppo säätää nauhoilla. Vaihda perus nauhojen tilalle satiininauhat ja saat heti naisellisemman ja esim. mekolle sopivan ilmeen. Sovitusjalkaan koko 40 oli kaikin puolin sopiva eli kannattaa ottaa se koko, mitä yleisimmin käytät.

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää.
Hoida nahan hoitoon tarkoitetulla hoitoaineella ja suojaa kengät kosteutta vastaan hyvällä suojasuihkeella. Mikäli kengät kastuvat, kuivata ne huoneenlämmössä ja rasvaa kengät hyvin, kun ne ovat kuivat. Tuuleta pohjallisia säännöllisesti.

 


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €