Arvostelun pitäisi tulla tähän

Topman » Katso kaikki Topman-tuotteet

Topman miesten juhlakengät -viininpunainen lakerinahka koot 40-46

Topman kotimaiset juhlakengät tyylikkäälle miehelle. Viininpunainen nahkalakeri viimeistelee näyttävästi asusi. Klassinen malli juhliin sekä näyttävään arkipukeutumiseen.

149,00 

  • Tuotekoodi: 1189
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Topman kotimaiset juhlakengät tyylikkäälle miehelle! Viininpunainen nahkalakeri viimeistelee näyttävästi asusi!

Juhlakengät on valmistettu nahasta, vuorit on nahkaa ja ulkopohja kumia. Kengillä voi pohjan puolesta tanssia esim. juhlissa, mutta aktiivitanssijalle pohja on liiaan kuminen. Lestilaajuus perus G, sopii useimmille. Nauhoilla voi säätää rintavuutta. Kannnan korkeus on n. 2,4 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 0,8 cm. Pituus tuntuu  vastaavan kokoaan eli kannattaa ottaa se koko, mitä juhlakengistä yleisimmin käytät. Kengän kärki on siro ja on aivan normaalia, että kärkeen jää tyhjää. Kenenkään varpaiden ei ole tarkoitus pakkaantua siroon kärkeen. Siro kärki näyttää kyllä hyvältä housun lahkeen alla.

Hoida nahkaa vain lakerinahalle sopivalla hoitoaineella. Hoitoaine pitää nahan pinnassa olevan kiiltävän lakan notkeana ja kosteutettuna, eikä lakeri silloin kuivu liikaa ja ala niin herkästi rakoilemaan. Mikäli kengät kastuvat, kuivata ne huoneenlämmössä ja rasvaa kuivat ja puhdistetut kengät lakerinahan hoitoaineella. 


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €