Ten Points » Katso kaikki Ten Points-tuotteet

Ten Points Pandora nahkavuoriset maiharit -musta koot 35-43

Tuotekoodi: 1288

94,50 

Ten Points Pandora puolivartinen maihari. Varsi säätyy XS-XL. Hyvä lesti. Nauhat ja vetoketju.

Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Maiharit on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä nahasta, vuorit on nahkaa samoin sisäpohja ja ulkopohja kumia. Kannan korkeus on n. 3 cm. Varren korkeus on 36 koossa 22 cm ja koossa 40 se on 23 cm.  Varsi menee nyörejä säätämällä moneen jalan  vahvuuteen. Esim. koossa 40 varsi laajeni helposti 38 cm:iin asti.  Toisaalta supistui 25 cm:iin. Huomioithan, että koon muututessa muuttuu myös varren leveys.ja että kenkä ei ole täyspitkä vaan puolivartinen. Mittaa pohkeesi paksuus n. 23 cm:n korkeudelta maasta. Sivulla on vetoketju ylhäältä alas asti eli nauhoja ei tarvitse aukoa päivittäin. Lesti on tilava (H). Nilkan saa joko löysytettyä tai kiristettyä mieleisekseen. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva. Silloin mahtui vielä villasukka. Pituus vastaa kokoaan. Ota oma kokosi. HUOM! ENSIMMÄISELLA KERRALLA NAUHOITA NAUHAT AUKI ALAS ASTI MIKÄLI NILKKA TUNTUU NAPAKALTA EIKÄ VETOKETJU MENE KIINNI. Kengän nahka on vahvaa, niin kuin maiharissa kuuluukin olla. Nahka pehmenee käytössä pehmeäksi. Vaatii vain hiukan käyttöä. Muista sovittaa sellaisella sukalla kuin millä aikoisit kenkiä pitää ja samoin myös sen vahvuisilla housuilla, jotta saat lahkeen halutessasi varren sisään.
Koska nahan parkitsemisessa ei ole käytetty mm. kromia, on jokainen kenkä yksilönsä värin sävyn syvyyden suhteen. Nahka reagoi auringon valoon samoin kuin oma ihosi ja voi käytössä hiukan muuttua. Vastineeksi saa ekologisemman ja iholle turvallisemman nahkakengän.

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Hoida laadukkaalla kenkärasvalla sekä suojaa suihkeella.

 


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €