-50%

Ten Points » Katso kaikki Ten Points-tuotteet

Ten Points Pandora nahkavuoriset maiharit -konjakinruskea koot 35-43

Tuotekoodi: 1287

84,50 

Ten Points Pandora maiharit, nahkavuorit. Sivulla vetoketju ja nauhoilla voit säätää tilavuutta.

Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Maiharit on valmistettu  nahasta, vuorit on nahkaa ja ulkopohja kumia. Lestilaajuus G+. Varren korkeus on n. 15 cm, kannan korkeus on n. 3,5 cm. Pohjan paksuus päkiän alla on 1,2 cm. Rintavuuden säätö nauhoilla (avaa ensimmäisellä kerralla nauhat kunnolla). Sivulla vetoketju. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva. Pituus vastaa kokoaan. OTA OMA KOKOSI! Sopi myös talvisukka.
Koska nahan parkitsemisessa ei ole käytetty mm. kromia, on jokainen kenkä yksilönsä värin sävyn syvyyden suhteen. Nahka reagoi auringon valoon samoin kuin oma ihosi ja voi käytössä hiukan muuttua. Vastineeksi saa ekologisemman ja iholle turvallisemman nahkakengän.

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä.  Käytä nahan hoitoon aadukasta rasvaa ja suojaa kengät suojasuihkeella.

 


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €