-50%

Skechers » Katso kaikki Skechers-tuotteet

Skechers sandaalit Beverlee Dance Moves -ruskea koot 40-41

Tuotekoodi: 1715

42,50 

Skechers sandaalit Beverlee Dance Move ruskea. Kiilakantainen sandaali vaikka puutarhajuhliin. Pehmeä ja joustava. Vegan.

Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

 

Sandaalit on valmistettu pehmeästä synteettisestä materiaalista, vuorit on pehmeää synteettistä materiaalia ja ulkopohja kumia. Luxe-Foam joustavat sisäpohjat. Sandaalit ovat vegaanisia eli eivät sisällä mitään eläiperäistä. Kannan korkeus on n. 6,5 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Kengät ovat kevyet (yksi kenkä painaa n. 150 g koossa 36). Lestilaajuus G, mikä käy useimmille. Sovitusjalkaan koko 39 oli täydellinen sekä pituudesta että leveydestä eli kannattaa ottaa yksi koko pienempi, kuin mitä muista merkeistä käyttää. Mikäli olet käyttänyt Skechersejä aiemminkin, niin ota se koko, mitä olet käyttänyt ennenkin niistä.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset sitten pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Mikäli käytät kenkiä paljaassa jalassa, voi sisäpohja kulua normaalia nopeammin. Suosittelemme käyttämään esim. avokassukkia.

 


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €