Arvostelun pitäisi tulla tähän

Skechers » Katso kaikki Skechers-tuotteet

Skechers Max Cushioning Elite Destination Point -musta koot 36-41

Skechers Max Cushioning Elite Destination Point pehmeät ja todella kevyet tennarit töihin, treeniin ja vapaa-aikaan. TILAVA LESTI.

135,00 

  • Tuotekoodi: 1296
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Tennarit on valmistettu joustavasta ja hyvin hengittävästä  tekstiilistä, sisäpuoli tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Lestilaajuus H(+) ja rintavuutta voi säätää nauhoilla. Kannan korkeus on n. 4 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2,5 cm. Max Cushion Elite-muotoilu antaa poikkeuksellisen mukavuuden ja tuen. Päällinen on erittäin hengittävä ja hengittävyyttä voit lisätä käyttämällä jotain muuta kuin puuvillasukkia esim. bambua. Hyvin vaimennettu sisäpohja antaa pehmeyttä askelliisi kovilla alustoilla. Nämä kengät voit pestä pyykkikoneessa 30 asteessa. Sovitusjalkaan koko 39 oli pituudesta sopiva, mutta tilavuutta oli liikaa. Tämä tennari sopii sinulle, kenen jalka vaatii tilaa ja pehmeyttä. Emme suosittele tätä mallia kapeisiin jalkoihin. Pituuden puolesta OTA EHDOTTOMATI YKSI KOKO PIENEMPI KUIN MITÄ MUISTA MERKEISTÄ KÄYTÄT!! Tämä on reilu malli.

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Pese koneessa, kuivata huoneenlämmössä. Käytä puhtaalle pinnalle suojasuihketta.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €