-50%
Arvostelun pitäisi tulla tähän

Skechers » Katso kaikki Skechers-tuotteet

Skechers Mark Nason Modern Jogger 2.0 -keltainen koot 36-41

Skechers Mark Nason Los Angeles Modern Jogger 2.0 – Loop. Keltaista kesään. Pehmeää mesh- neulosta. Jalkaan sujautettava malli.

Säästä 50% 69,50 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 69,50 .

  • Tuotekoodi: 1150
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Mark Nason Los Angeles Modern Jogger 2.0 – Loop -kengät on valmistetu pehmeästä mesh-neulekankaasta, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Kannan korkeus on n. 6 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 3 cm. Todellinen kannan korkeus on siis n. 3 cm. Lestilaajuus perus G, mikä käy useimmille. Nauhoja ei tarvitse availla, nauhat on vain koristeena. Malli on siis jalkaan sujautettava. Käytä tarvittaessa kenkälusikkaa. Sovitusjalkaan koko 39 oli kaikin puolin sopiva eli kannattaa ottaa näistäkin Sekcherseistä yksi koko pienempi, kuin mitä yleensä kengistä käytät.
Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset sitten pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Mikäli käytät kenkiä paljaassa jalassa, voi sisäpohja kulua normaalia nopeammin. Suosittelemme käyttämään esim. avokassukkia. Suojaa pinta suojasuihkeell,a niin lika ei pinty kiinni niin herkästi ja kengät on helpompi pyyhkiä puhtaaksi.  


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €