-28%
Arvostelun pitäisi tulla tähän

Skechers » Katso kaikki Skechers-tuotteet

Skechers Go Trail Jackrabbit -vaalea koot 36-41

Skechers Go Trail Jackrabbit on kevyt ja mukava lenkkari ulkoiluun ja vaikka työkengäksi sinulle, joka kävelet työssäsi paljon.

Säästä 28% 79,00 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 79,00 .

  • Tuotekoodi: 1108
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Lenkkarit on valmistettu tekstiilistä, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Kannan korkeus on n. 3,5 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Lestilaajuus perus G, mikä käy useimmille. Päällisessä nauhojen alla joustavaa materiaalia (iltti ei ole irtonainen) eli kun säädät nauhat sopivaksi, ei niitä tarvitse välttämättä aukoa. Saat kengät jalkaan esim. kenkälusikan avulla. Nauhoilla voi toki säätää rintavuutta napakammaksi, mikäli tarve on. Sisäpohja on pehmeää memoryfoamia, mikä vaimentaa kävellessä mukavasti. Sovitusjalkaan koko 39 oli sopiva. Normaalisti käytän kokoa 40, mutta näissä, niin kuin melkein kaikissa Skecherseissä, sai otta koon pienemmän. Näistä on saatavana myös puolikkaat numerot ja mikäli mietit kokojen välillä, niin ota se puolikas pienempi. Saat silloin syksyä vasten paksumman sukan varan.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 37,5 cm. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Käytä keinomateriaalille sopivaa suojasuihketta. Sovita sellaisella sukalla, millä pääasiallisesti aiot tätä kenkää käyttää. 


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €