Skechers » Katso kaikki Skechers-tuotteet

Skechers DLux Walker Glorious Motion lenkkarit -musta/kulta koot 36-41

Tuotekoodi: 1499

119,00 

Skechers Relaxed Fit DLux Walker – Glorious Motion -kengät sopivat täydellisesti pitkille kävelyille. Kengissä on lisätilaa jalan etuosalle. Kengän välipohja on iskunvaimentava, mikä tarjoaa jaloille tukea ja vakautta.

Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kengät on valmistettu tekstiilistä, vuorit ovat tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Lestilaajuus G. Kannan korkeus on n. 5 cm ja pohja paksuus päkiän alla on n. 3 cm. Kengän etuosassa ja kantapäässä on nahkainen pehmustus, joka tekee kengästä tukevan ja kestävän. Hengittävä Memory Foam -sisäpohja muotoutuu jalan mukaan. Sovitusjalkaan koko 39 oli sopiva. Tämä niin kuin lähes kaikki Skechers- mallit ovat vähän pitkää lestiä ja saat ottaa yhden koon pienemmän, kuin mitä muista merkeistä käytät.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Mikäli käytät kenkiä paljaassa jalassa, voi sisäpohja kulua normaalia nopeammin. Suosittelemme käyttämään esim. avokassukkia. Ei saa pestä koneessa ettei glitterit häviä.

Rakenne
* Tukeva ja iskunvaimentava glitter-välipohja
* Pehmeä mesh-kankainen päällinen
* Mukava ja urheilullinen, kävelyyn sopiva nauhalenkkari
* Joustava ja pitoa antava kuminen ulkopohja
* 5 cm korko

Yksityiskohdat
* Relaxed Fit -mallissa on enemmän tilaa varpaille ja jalan etuosalle
* Ilmajäähdytteinen Memory Foam -sisäpohja


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €