-50%
Arvostelun pitäisi tulla tähän

Skechers » Katso kaikki Skechers-tuotteet

Skechers Beach Bingo Love Truly tennarit koot 36-39,5

Skechers BOBS Beach Bingo – Love Truly. Värikkäät ja mukavat tennarit kesään.

Säästä 50% 39,50 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 39,50 .

  • Tuotekoodi: 1149
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kengät on valmistettu tekstiilistä, vuorit on pehmeää tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Kannan korkeus on n. 1,5 cm ja pohjan paksuus on 1,5 cm eli kenkä on käytännössä kannaton. Mikäli haluat hiukan kannan tuntua, kannattaa kenkään laittaa Pedag Gel kantatyyny (katso yhteensopivat tuotteet). Kengän takaosassa pieni rypytys, mikä pitää kengän hyvin jalassa, vaikka kenkä olisikin hiukan väljä. Nauhoja ei tarvitse sitoa, vaan kenkä on jalkaan sujautettavaa mallia. Nauhoja voi tarvittaessa kiristää, mikäli kenkä on väljä. Lestilaajuus on perus G. Sovitusjalkaan koko 39,5 oli täydellinen. Tämä Skechers vastaa kokoaan ja kannattaa ottaa juuri se koko, mitä yleisimmin kaikista merkeistä käyttää (normaalisti Skecherseistä saa ottaa yhden koon pienemmän, kuin muista merkeistä käytät)
Kansainvälisesti tunnettu muralisti James Goldcrown tuo ikonisen Lovewall-sydänkuosinsa tähän inspiroivaan kenkään. Ihastu Skechers x JGoldcrown -yhteistyön tulokseen BOBS Skechers Beach Bingo – Love Truly -kenkä.
Tämän rennon, helposti jalkaan sujautettavan slip-on -mallin päällysosa on taiteilijan tunnettua sydänkuosia. Lisäksi kengässä on pehmustettu Memory Foam -sisäpohja.

 


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €