Arvostelun pitäisi tulla tähän

Shepherd » Katso kaikki Shepherd-tuotteet

Shepherd huopatossut Ester -tummanharmaa koot 36-41

Shepherd huopatossut mökille, terassille, vetoiseen toimistoon tai vaikka katukäyttöön. Pehmeä ja lämmin. Helppo laittaa jalkaan.

75,00 

  • Tuotekoodi: 1623
  • H-lesti (tilava)
  • Kanta alle 5 cm
  • Kumipohja
  • vuorit villaa tai turkista
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Huopatossut on valmistettu 80% aidosta lampaan villasta. Vuorit on samaa villaa ja ulkopohja kumia. Lestilaajuus H, mikä käy useimmille. Käytännössä kannaton. Sisäpohjallinen pehmeä ja mukava. Kengät on suunniteltu Ruotsissa ja valmistettu Espanjassa. Sovitusjalkaan koko 40 oli pituudesta sopiva. Tossuun olisi mennyt vaikka villasukka. Tämä on tarkoitettu helpoksi jalkaan laitettavaksi ja on siitä syystä varren suusta tilava. Pituuden puolesta ota se koko, mitä yleisimmin käytät.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset sitten pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Sovita sen vahvuisella sukalla, millä aiot kenkiä käyttää.

Vältä tämän tuotteen pesua niin kauan kuin mahdollista. Jos tossut on pestävä, suosittelemme, että ne pestään käsin tai että ne pestään pesukoneessa 30 asteessa villaohjelmalla. Käytä vain mietoa nestemäistä pesuainetta ja mieluiten erityisesti villalle tarkoitettua pesuainetta. Tossut on kuivattava mahdollisimman luonnollisesti, esimerkiksi antamalla niiden kuivua normaalissa huoneenlämmössä. Paras tapa saada tossut pitämään muotonsa pesun jälkeen, on laittaa paperia niiden sisään. Harjaa pehmeällä harjalla tossujen kuivuttua. Vältä kuivaamista suorassa auringonvalossa tai lähellä patteria. Huomaa, että siirtotulosteilla varustetut tossut eivät ole pestäviä.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €