-50%
Arvostelun pitäisi tulla tähän

Sarva » Katso kaikki Sarva-tuotteet

Sarva Kero nastakengät -musta koot 36-46

VJ Sarva Kero nastakenkä naisille ja miehille. Nauhat ja vetoketju. Heijastavaa materiaalia olevat somisteet. Pitävä ulkopohja.

Säästä 50% 74,50 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 74,50 .

  • Tuotekoodi: 1328
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kengät valmistettu synteettisestä nupukista, vuorit fleeceä, irroitettava pohjallinen ja ulkopohja kumia jossa 20 tähtinastaa. Kumiset nystyrät tuovat turvallisuutta liikkuessa sisätiloissa, mutta suosittelemme erityiseen varovaisuuteen etenkin kivilattioilla. Lestilaajuus H, eli tilava. Pituus vastaa kokoaan eli voit ottaa yleisimmin käyttämäsi koon. Kengässä nauhat että vetoketju, joka helpottaa kengän pukemista. Sarva Dry ominaisuus tekee kengästä vedenpitävän. EVA-väli kiila tekee kengistä kevyet. Heijastimet. Suojaa kengät suoja-aineella. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva. Tilavuutta oli hiukan reilusti, mutta talvisukka sopikin silloin hyvin. Pituuden puolesta vastaa kokoaan. Kannattaa ottaa se koko, mitä yleisimmin käyttää.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 37,5 cm. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Sovita sellaisella sukalla, millä pääasiallisesti aiot tätä kenkää käyttää. Suojaa pinta suojasuoihkeella, se helpottaa pinnan puhtaanapitoa. Tuulettele pohjallisia käyttökertojen välillä. Poista tahrat kostealla, nukkaamattomalla rievulla. Kuivata huoneenlämmössä.

 


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €