-50%
Arvostelun pitäisi tulla tähän

Rieker/Remonte » Katso kaikki Rieker/Remonte-tuotteet

Remonte tennarit -musta koot 42-45

Rieker-Remonte tennari KnitUp. Kevyt tennari kesän keleille. Helppo vetäsitä jakaan, ei solmittavia nauhoja. Irroitettavat Memoryfoam pohjalliset.

Säästä 50% 34,50 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 34,50 .

  • Tuotekoodi: 1268
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Tennarit on valmistettu joustavasta tekstiilistä, vuorit on tekstiiliä  ja ulkopohja kumia. Lestilaajuus on G, mikä käy useimmille. Kannan korkeus on n. 3,7 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Nauhat ovat kiinteät eli niillä ei voi säätää tai toisaalta niitä ei tarvitse solmia. Päällinen venyy, niin kengän saa sujauttamalla jalkaan. Irroitettavat pohjalliset. Pituus tuntuu vastaavan kokoaan eli voit ottaa sen koon, mitä yleisimmin käytät.
Suojaa kenkä suojasuihkeella. Kengän pinta on silloin paljon helpompi pitää puhtaampana. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme Silky Touch-sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Mikäli käytät kenkiä paljaassa jalassa, voi sisäpohja kulua normaalia nopeammin. Suosittelemme käyttämään esim. avokassukkia. Yksilöllisiä pohjallisia käytettäessä voivat vuorit kulua normaalia nopeammin varsinkin tämmöisissä kangaskengissä.

Käytä suojasuihketta ja mikäli kengät kastuvat, kuivata huoneenlämmössä.

 


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €