(1 tuotearvio)
Arvostelun pitäisi tulla tähän

Pomar » Katso kaikki Pomar-tuotteet

Pomar Paju kävelykengät laaja lesti -ruskea koot 37-41

Pomar Paju, naisten leveälestinen kevyt ja mukava kävelykenkä. Vetoketju päällä ja reunoilla venykkeet. Helppo pukea ja sopii myös rintavalle jalalle.

119,00 

  • Tuotekoodi: 1330
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kengät on valmistettu nahasta, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja pitävää TR- kumia. Lestilaajuus tilava H. Pohjallisen pois ottamalla saa yhden lestilaajuuden lisää ja lisäämällä suoran pohjallisen kengän oman pohjallisen alle, voi kengän lestiä pienentää. Irrotettava, muotoiltu mukavuuspohjallinen, käyttömukavuutta ja iskunvaimennusta jaloillesi. Pohjallisen voi kuivata erillään, jolloin jalkine kuivuu nopeammin käytön jälkeen. Kannan korkeus on n. 2,7 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 1,5 cm. Sovitusjalkaan koko 39 oli pituudesta sopiva. Leveyttä oli perus G-lestiseen jalkaan liikaa. Pituuden puolesta OTA YKSI KOKO NORMAALIA KOKOASI PIENEMPI KOKO. Suosittelemme tätä tilaa vaativaan jalkaan. Tämä ei ole kapean jalan kenkä.

P { margin-bottom: 0.21cm }

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme Silky Touch-sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Hoida nahkaa hyvällä kenkärasvalla ja suojaa suojasuihkeella.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €