Arvostelun pitäisi tulla tähän

Pomar » Katso kaikki Pomar-tuotteet

Pomar Niitty kävelykengät tarrat -musta koot 36-42

Pomar Orto Niitty naisten kävelykenkä on leveälestinen kevyt ja mukava sporttikenkä. Tilava J-lesti ja irroitettavat pohjalliset. Jalkine jaloille, joilla on erityistarpeita.

155,00 

 • Tuotekoodi: 3148
 • I-K lestit (extra tilavat)
 • Irroitettavat pohjalliset
 • Kanta alle 5 cm
 • Kärki kiinni
 • Kumipohja
 • Nahkaa
 • Tarrakiinnitys
 • Vuorit tekstiiliä
Lue lisää...
 • Nopea toimitus varastotuotteisiin
 • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
 • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kävelykengät on valmistettu nahasta, vuorit tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Tarrakiinnitys. Lestilaajuus tilava J. Kannan korkeus on n. 3 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 1,4 cm. Pomar ORTO mallisto on huolella suunniteltu sinulle joka tarvitset leveämpää istuvuutta, mukavuutta, tukea ja helppoa puettavuutta .Jos kokosi on kahden koon väliltä, suosittelemme, että valitset pienemmän koon. Näissä kengissä on nilkkaa ja kantapäätä tukeva ja vahvistettu kantakapi ja kiertojäykkä lenkkijousi kannan sisällä. Tarraremmit helpottavat pukemista. Pehmeät saumarakenteet ja materiaalit ehkäisevät hankaumia. ORTO jalkineissa on mukavuutta lisäävä, irrotettava ja iskuilta suojaava ORTO-pohjallinen, jonka poistamalla saat jalkineeseen yhden lestinleveyden lisää. ORTO pohjallinen on pehmustettu ja varustettu geelityynyllä kannan alla. Pohjallisen materiaali sitoo kosteutta ja pitää jalat raikkaina. Jos haluat jalkineeseen lisää väljyyttä, saat yhden laajuuden lisää poistamalla pohjallisen. Jos haluat napakampaa istuvuutt,a voit lisätä pohjallisen alle toisen tasaisen pohjallisen. Voit myös vaihtaa tilalle oman yksilöllisen pohjallisen. Kuivattamalla pohjallisen erillään käytön jälkeen jalkine kuivuu nopeammin ja säilyttää käyttömukavuutensa pidempään. Sovitusjalkaan koko 39 oli pituudesta sopiva. Leveyttä oli reilusti liikaa. Suosittelemme tätä tilaa vaativaan jalkaan. Ei kapeaan jalkaan. OTA YKSI KOKO NORMAALIA KOKOASI PIENEMPI KOKO.

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme Silky Touch-sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Hoida nahkaa hyvällä nahan hoitoineella sekä laadukkaalla suojasuihkeella.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €