Pomar » Katso kaikki Pomar-tuotteet

Pomar Metso nastakengät -harmaanmusta koot 36-42

Tuotekoodi: 1308

159,00 

Nastakengät Pomar METSO on uusin lisäys Fennia-palkittuun huopamallistoon. Tämä kenkä on suunniteltu pohjoisiin oloihin – GORE-TEX® takaa vedenpitävyyden ja PARTELANA-vuori pitää jalkasi lämpiminä kovemmillakin pakkasilla.

Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Pomar SPIKE-pohja koostuu EVA-kumista, joka säilyttää ominaisuutensa kovemmillakin pakkasilla ja teräspiikeistä, jotka pitävät sinut pystyssä jäiselläkin pinnalla. Askeleesi pysyy keveänä, sillä kenkien paino on onnistuttu pitämään todella alhaisena. Pohjaa ei suositella sisäkäyttöön.

Kaikki käyttetty huopa on mulesing-vapaata.

Kengän päällinen on harmaanmustaa villahuopaa ja kengän takaosassa on vahanupukkia. Vuorit on samaa huopaa ja kerrosten välissä on Gore-Tex-kalvo, mikä pitää jalkasi kuivina kelissä kuin kelissä. Sisäpohja on irroitettava. Ulkosyrjällä leveä venyke ja sisäsyrjällä vetoketju. Kannan korkeus on n. 4 cm (sis. nastat) ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2,5 cm (sis. nastat). Lestilaajuus H, mikä käy useimmille.  Varren korkeus takasaumasta on n. 13 cm. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva eli kannattaa ottaa se koko, mitä yleisimmin kengistä käytät.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 37,5 cm. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Käytä tekstiilille sopivaa suojasuihketta. Sovita sellaisella sukalla, millä pääasiallisesti aiot tätä kenkää käyttää. 


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €