-50%

Pomar » Katso kaikki Pomar-tuotteet

Pomar Kaisla naisten Gore-Tex nilkkurit -musta koot 36-42

Tuotekoodi: 1578

87,50 

Pomar nilkkurit mustaa mokkanahkaa ja Gore-Tex kalvo Irroitettavat muotoillut pohjalliset. Lämpimät vuorit. Pitävä ulkopohja.

Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Nilkkurit on valmistettu mokkanahasta, lämpimät vuorit ja ulkopohja kumia, pitävä Grip+ pohja.  Sivulla vetoketju ja nauhoilla voi säätää rintavuutta. (säädä nauhat kerran, niin pärjäät jatkossa vetoketjulla). Tilava H lesti ja pohjallisen pois ottamalla saat lisätilaa. Kannan korkeus on n. 4 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Varren korkeus on n. 12 cm. Sovitusjalkaan koko 39 oli sopiva. Mikäli sinun kokosi on kahden koon välissä, ota se pienempi koko.

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä.  Poista kuivunut lika  mokkaharjalla ja käytä  hyvälaatuista suojasuihketta.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €