Arvostelun pitäisi tulla tähän

PodoWell » Katso kaikki PodoWell-tuotteet

PodoWell Siana – laajalestinen CE hyväksytty ortopedinen valmisjalkine koot 35-42

Podowell Siana kävelykengät haastaville jaloille. Irroitettavat pohjalliset. Tarrakiinitys. Mukana lisäpohjalliset, mikäli kenkä on liian tilava. Lääkinnällinen laite luokka 1. SFS-EN ISO 9999 Apuvälineluokitus.

125,00 

  • Tuotekoodi: 1133
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kengät on valmistettu joustavasta strech-materiaalista (tekstiilistä), vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Lestilaajuus H+ eli reilu. Kannan korkeus on n. 3,5 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 1,5 cm. Paksut irroitettavat pohjalliset. Tarrakiinnitys. Tarran päässä venyke antamassa joutoa kävelyyn. Paksu kumipohja vaimentaa hyvin kävelystä tulevaa iskua. Vaivasenluiden tai vasaravarpaiden kohdilla ei hankaavia saumoja. Sovitusjalkaan koko 40 oli pituudesta sopiva. Tilavuutta oli liikaa perus G-lestiseen jalkaan, mutta kun tarralla kiristi, hävisi rintavuus pois ja varpailla oli todellakin tilaa. Mikään ei paina eikä hankaa. Pituuden puolesta voit ottaa sen koon, mitä yleisimmin käytät. MIkäli kenkä tuntuu ahtaalta, voit käyttää kenkiä alkuun ilman pohjallisia. Saat vielä reilusti lisätilaa.

P { margin-bottom: 0.21cm

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Mikäli käytät kenkiä paljaassa jalassa, voi sisäpohja kulua normaalia nopeammin. Suosittelemme käyttämään esim. avokassukkia. Käytä pintaan suojasuihketta. Se helpottaa pinnan puhdistamista.  Kengät voit  tarvittaessa pestä koneessa 30 asteessa. Ota pohjalliset erilleen ja pese ne esim. liivien pesupussissa.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €