Arvostelun pitäisi tulla tähän

PodoWell » Katso kaikki PodoWell-tuotteet

PodoWell Patrick -laajalestinen erikoisjalkine koot 40-46

Podowell Patrick on erittäin joustavasta ja ilmavasta materiaalista tehty kävelykenkä haasteellisille jaloille. Tarrasäätö.

95,00 

  • Tuotekoodi: 1136
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kävelykengät on valmistettu stretch-materiaalista, mikä joustaa erittäin paljon jalan mahdollisten turvotusten sekä pattien mukaan. Teräosassa ei ole hankaavia tai kiristäviä saumoja. Päällinen kiinnitetään leveällä tarralla. Lestilaajuus todella tilava. Pohjalliset pois ottamalla saa vielä lisätilaa. Kannan korkeus on n. 3,5 cm ja pohjan paksus päkiän alla on n. 1,5 cm. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva eli pituus tuntuu vastaavan kokoaan. Lesti oli todella laaja ja joustava sekä käy myös turvonneille jaloille. Materiaali joustaa niin paljon, että jalan päälle sai työnnettyä vielä nyrkin. Hyvä jalkine kipeille ja turvonneille jaloille. Pituuden puolesta ota se koko, mitä yleisimmin käytät.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset sitten pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Mikäli käytät kenkiä paljaassa jalassa, voi sisäpohja kulua normaalia nopeammin. Suosittelemme käyttämään esim. varrettomia sukkia.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €