Arvostelun pitäisi tulla tähän

PodoWell » Katso kaikki PodoWell-tuotteet

PodoWell Arian laitosjalkine -musta koot 36-48

Yleisteraperuttinen jalkine. Henkilöille, joiden jalkaterässä havaitut poikkeavuudet edellyttävät tukea, tiettyä istuvuutta tai korjausta, joita tavallinen kenkä ei pysty tarjoamaan. Lääkinnällinen laite luokka 1.

89,00 

  • Tuotekoodi: 1111
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Jalan tilapäiseen tai toistuviin anatomian muutoksiin, jotka edellyttävät jalkineen etuosan tilavuuden laajuutta: turvotukseen, reumaatikoille, tulehtuneelle- tai vaurioituneelle jalalle sekä leikkauksesta toipuville jaloille.
Sandaalit ovat konepesunkestävät erikoisjalkineet, joissa on laaja tarrasäätö. Kengät on valmistettu joustavasta kankaasta (polyesteriä)  ja kengissä on antibakteerinen vuorimateriaali. Irroitettava ja pestävä sisäpohja. Kiertojäykkä rakenne sekä pitävä, tasainen ulkopohja. Erittäin tilava lesti. Soveltuu myös koti- sekä laitosjalkineeksi. Jalkine mukautuu jalan anatomian ja laajuuden mukaan. Erittäin suuri tilavuus, päällisen etuosa avautuu täysin. Helppo säätää kahdella tarrakiinnikkeellä, jos tilavuuden tarve vaihtelee esim. tulehduksen ymäpärillä, turvonneessa jalassa tai jos jalassa on sidoksia. Kuvissa mittataulukko, jota voit käyttää apuna oikean koon valinnassa.

Voidaan pestä 30 asteen konepesussa.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €