Arvostelun pitäisi tulla tähän

PodoWell » Katso kaikki PodoWell-tuotteet

PodoWell Aduler – musta koot 36-48

Erikoisjalkine Podowell Aduler. Laajalestinen ja säätöinen CE merkitty ortopedinen valmisjalkine. Mustat sandaalit laitoskäyttöön tai kotiin laajalla tarrasäädöllä. Soveltuu esim. verisuonikirurgisten jalkaleikkauspotilaiden toipumisjalkineeksi. Helposti puettava. Lääkinnällinen laite luokka 1.

89,00 

  • Tuotekoodi: 1129
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Sandaalit ovat konepesunkestävät erikoisjalkineet joissa on laaja tarrasäätö. Aduler on helppohoitoista pintamateriaalia jonka sisäpuoli on pehmeää froteeta. Irroitettavan pohjallisen paksuus on noin 1 cm joka vaimentaa jalkaan kohdentuvia iskuja, antibakteerinen. Tarrakiinnityksellä kengät ovat hyvin säädettävissä ja helppo pukea avattavuuden ansiosta. Ei hiosta jalkaa ja käy hyvin myös jäykistettyyn jalkaan tai jos jalassa on sidoksia. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Kiertojäykkä rakenne ja pitävä, tasainen ulkopohja. Erittäin tilava lesti. Pituus vastaa kokoaan, koossa 40 kengänpohjan sisämitta on noin 26cm. Kannan korkeus 3cm, päkiän kohdalta pohjan paksuus noin 1,5cm. Kuvissa mittataulukko jota voit käyttää apuna oikean koon valinnassa.

Kengät voi pestä koneessa 30 asteessa. Suosittelemme pesupussia, pese pohjalliset erillisessä pussissa. Ei koneellista kuivausta.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €