-50%
Arvostelun pitäisi tulla tähän

Nature Nora Chelsea nilkkurit -konjakki koot 37-42

Kasvisparkittua hirven nahkaa. Vetäistävä malli, ei nauhoja tai vetoketjuja. Nahkavuorit.

Säästä 50% 94,50 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 94,50 .

  • Tuotekoodi: 1426
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Nature chelsea tyyppiset nahkanilkkurit! Kasvisparkittua hirven nahkaa! Ei nauhoja, ei vetoketjua! HUOM! Pohjassa olevat valkoiset “roskat!” kuuluvat kengän pohjaan (kierrätysmateriaali).

Nilkkurit on valmistettu nahasta (konjakki ja tumman ruskea ovat pintanahkaa, vihreä harjattua mokkanahkaa), ulkopohja kumia. Nahkavuorit. Kannan korkeus on n. 3,3 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2,3 cm. Lestilaajuus perus G, mikä käy useimmille. Varren korkeus on n. 13 cm. Edessä ja takana vetolenkit. Käytä niitä, kun vedät kengät jalkaan tai käytä kenkälusikkaa. Molemmilla sivuilla on leveät venykkeet, mitkä antavat nilkkaan tilaa ja joustavat hyvin kenkiä jalkaan laitettaessa. Irroitettavata muotoillut pohjalliset pois ottamalla saat lisätilaa tai voit käyttää omia pohjallisia. Sovitusjalkaan koko 40 oli kaikin puolin sopiva. Kannattaa ottaa se koko, mitä yleisimmin kengistä käytät.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 37,5 cm. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Käytä nahalle sopivaa suojasuihketta ja pintanahalle myös kenkärasvaa. Sovita sellaisella sukalla, millä pääasiallisesti aiot tätä kenkää käyttää.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €