Arvostelun pitäisi tulla tähän

Natura » Katso kaikki Natura-tuotteet

Natura työkengät erittäin pitävä pohja -musta koot 36-42

Työkengät, jotka soveltuvat erittäin hyvin keittiökäyttöön sekä muihin töihin, missä alusta voi olla liukas. Erittäin pitävä pohja.

95,00 

  • Tuotekoodi: 1201
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Työnkenkä on valmistettu nahasta, myös vuorit. Päällisen nahka on pinnoitettu PU:lla, mikä tekee kengästä vettä hylkivän sekä helposti puhdistettavan. Ulkopohja paksu kumipohja, joka ei ole liukas. Pohja eristää myös kylmältä. Ulkopohjat ovat joustavat ja holvikaarelta tuetut.  Kannan korkeus on n. 5 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2,5 cm. Ei teräskärkinen. Työkenkiä somistaa kukkatikkaus. Kenkiä voi säätää takaremmillä ja päällisestä. Lestilaajuus  H. Irroitettava matala pohjallinen, jonka voi pestä. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva. Jos kokosi on jossain kahden koon välissä, ota seuraava täysi koko. Muutoin ota oma kokosi. Kenkä tuntui mukavan jämäkältä, pysyy hyvin jalassa kovemmassakin menossa. Hyvä säädöt sekä takana että jalan päällä.

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Pese pohjalliset koneessa ja tuulettele tarvittaessa.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €