-30%

Mustang » Katso kaikki Mustang-tuotteet

Mustang tennarit tilava lesti -beige koot 37-42

Tuotekoodi: 1248

52,50 

Mustang tennari, nauhat ja vetoketju. Vetoketju nopeuttaa kengän jalkaan laittamista ja nauhoilla voit säätää tilavuuden sopivaksi. Irroitettavat pohjalliset.

Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Valmistettu synteettisestä materiaalista, vuorit tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Pohjan paksuus koko kengässä 3,5 cm. Lestilaajuus H, eli normaalia tilavampi ja rintavampi. Pituus vastaa kokoaan eli voit ottaa yleisimmin käyttämäsi koon. Sovittaessa avaa vetoketju ja löysytä nauhat reilusti ennen kengän jalkaan laittamista, sulje vetoketju, vedä kantapää paikoilleen (ettei kannan taakse jää tyhjää)  ja säädä nauhat sopivaksi. Jatkossa ei nauhoja tarvitse joka kerta avata, vaan voit käyttää vetoketjua. Tämä käy myös peruslestiseen jalkaan, kunhan vaan säädät rintavuuden nauhoilla napakammaksi ja tarvittessa lisäät pohjalliset.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset sitten pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Mikäli käytät kenkiä paljaassa jalassa, voi sisäpohja kulua normaalia nopeammin. Suosittelemme käyttämään esim. avokassukkia. Mikäli haluat kenkään enemmän tukea, suosittelemme käyttämään Pedag Sneaker pohjallisia. Ne on suunniteltu juurikin tälläisiin kenkiin.

 


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €