-50%
Arvostelun pitäisi tulla tähän

Marco Tozzi » Katso kaikki Marco Tozzi-tuotteet

Marco Tozzi varvassandaalit -musta koot 36-41

Marco Tozzi sirot varvassandaalit upealla koristelulla. Nämä näyttävän näköiset sandaalit koristavat kesävarpaita kauniisti.

Säästä 50% 24,50 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 24,50 .

  • Tuotekoodi: 1297
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Sandaalit on valmistettu nahasta, sisäpuoli on nahkaa ja ulkopohja kumia. Sisäpohja on pehmustettu kauttaaltaan. Kannan korkeus on n. 2 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 1 cm. Takaremmi säätyy soljella. Soljen alla venyke antamassa käyttömukavuutta. Lestilaajuus perus G, mikä käy useimmille. Sovitusjalkaan koko 40 oli kaikin puolin sopiva. Kannattaa siis ottaa se koko, mitä yleisimmin sandaaleista käytät.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Yleisimmin käytän kokoa 40. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme Silky Touch-sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Mikäli käytät kenkiä paljaassa jalassa, voi sisäpohja kulua normaalia nopeammin. Suosittelemme käyttämään esim. avokassukkia.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €