Arvostelun pitäisi tulla tähän

Marco Tozzi » Katso kaikki Marco Tozzi-tuotteet

Marco Tozzi Tennarit kimaltava -valkoinen koot 37-42

Marco Tozzi tennarit joustavaa neulosta, päällisessä kimaltavia kiviä. Irroitettavat pehmeät pohjalliset. Nauhoilla voit säätää rintavuutta.

75,00 

  • Tuotekoodi: 1243
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Tennarit on valmistettu tekstiilistä, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja kumia. Lestilaajuus perus G, mikä käy useimmille. Kannan korkeus on n. 4 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Nauhakiinnitys ja joustava materiaali antaa käyttömukavuutta. Irroitettavat pohjalliset pois ottamalla saat lisätilaa yhden lestilaajuuden. Sovitusjalkaan koko 39 oli sopiva. Kenkää on sovitettu myös koon 41 H-lestiseen jalkaan ja hänelle koko 40 oli sopiva, myös leveydestä, kun pohjallisen otti pois. Pituuden puolesta kannattaa ottaa yksi koko pienempi, kuin mitä normaallisti käytät ja tilavuutta säädellä pohjallisilla.
 
Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Mikäli käytät kenkiä paljaassa jalassa, voi sisäpohja kulua normaalia nopeammin. Suosittelemme käyttämään esim. avokassukkia. Suojaa kenkää suojasuihkeella säännöllisesti ja mikäli kengät kastuvat, kuivata ne huoneenlämmössä.

 


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €