Kuoma » Katso kaikki Kuoma-tuotteet

Kuoma Trekking vetoketjulla -musta koot 36-47

Tuotekoodi: 1687

95,00 

Tehty Suomessa. Vettähylkivät mokkashaljasvahvikkeet alaosassa, 3M-Scotchlite®-heijastin, takalenkki, vetoketju- ja nauhakiinnitys, paksu pohja, laaja lesti.

Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kengät on valmistettu tekstiilistä, teddyvuorit ja ulkopohja kevyttä polyuretaania. Todella tilava lesti. Nauhoilla voi säätää rintavuutta ja sivulla on vetoketju. Irroitettavat huopapohjalliset. Kannan korkeus on n. 4,5 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Varren korkeus koossa 36 on n.7,5 cm ja koossa 46 se on n. 11,5 cm. Varren korkeus siis kasvaa, kun koko kasvaa. Sovitusjalkaan koko 40 oli pituuden puolesta sopiva. Kärkeen jäi peukalon leveys eli pakkasilla mahtuisi hyvin villasukka. Leveyttä oli ilman nauhojen kiristämistä reilusti liikaa, mutta kiristämällä sai perus G lestiseenkin jalkaan kengän sopivaksi. Tämä käy nauhoja löysyttämällä todella tilaa vaativaan jalkaan ja kiristämällä myös kapeampaan, perus G-lestiseen jalkaan. Pituuden puolesta ota oma kokosi.

Kenkää on sovitettu koon 39,5 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Yleensä pohkeesta menevät ohuella sukkahousulla XS vartiset saappaat. Farkulla S vartiset. M vartiset on jo hiukan löysiä. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Käytä hyvää suojasuihketta.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €