-30%

Kuoma » Katso kaikki Kuoma-tuotteet

Kuoma tarrallinen kävelykenkä nahkaa -ruskea koot 36-42

Tuotekoodi: 1474

55,30 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 55,30 .

Kuoma City Walker tarra on kotimainen kävelykenkä arkeen. Muokattava tilavuus. Irroitettavat pohjalliset (2)! Nahkaa.

Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kengät on valmistettu nahasta, vuorit on tekstiiliä ja ulkopohja on kumia. Kengässä on kaksi irroitettavaa pohjallista, mitä yhdessä tai erikseen käytettynä saat muokattua kengän tilavuuden itsellesi sopivaksi. Kiinnitys tarroilla. Kenkä on kevyt ja mukava jalassa. Se on myös kestävä ja loistava valinta keväästä syksyyn. Pohja on joustava ja iskuja vaimentava. Lesti on tilava ja anatomisesti muotoiltu. Lestilaajuus G-H riippuen montako pohjallista sinulla on paikoillaan. Kannan korkeus on n. 3,5 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 1,5 cm. Sovitusjalkaan koko 39 oli sopiva eli kenkä on pituuden puolesta hiukan pitkää. Mikäli jalkasi on perus G lestinen ja hiukan tilaa vaativa, ota yksi koko pienempi koko ja vaihtele pohjallisia sopivan tilavuuden saamiseksi. Mikäli jalkasi on turvoksissa, niin ota oma kokosi. Tarrat voivat alkuun tuntua hiukan jäykiltä, mutta pehmenevät käytössä ihan niin kuin nahat aina pehmenevät. Voit myös jättää tarrat sopivalle kireydelle ja laittaa kengät jalkaan kenkälusikan avulla. Toimi näin, varsinkin jos sinulla on ongelmia sormissa esim. sairauden tai vamman takia.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Yleisimmin käytän kokoa 40. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää.
Jos käytät kenkiä paljaassa jalassa, suosittelemme Silky Touch-sprayn käyttöä. Se vähentää hankaumien mahdollisuutta ja pitää jalat raikkaina. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Mikäli käytät kenkiä paljaassa jalassa, voi sisäpohja kulua normaalia nopeammin. Suosittelemme käyttämään esim. avokassukkia. Mikäli käytät kenkiä esim. työssä, suosi bambusukkia. Ne eivät hiosta niin kuin puuvilla tekee. Hoida suojasuihkeella. MIkäli kengät kaipaavat kuivattamista, ota pohjalliset pois, jotta myös pohjallisten aluset kuivaa.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €