-50%

Kuoma Sport Husky -musta koot 36-49

Tuotekoodi: 1138

34,50 

Kuoma Sport Husky on kotimainen ulkoilukenkä tilavalla lestillä ja hyvällä ulkopohjalla. Sopii sekä naisille että miehille.

Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Lenkkarit on valmistettu nahasta ja tekstiilistä, ulkopohja kumia ja vuorit tekstiiliä. Tilava lesti (tämän kengän lesti on tilavampi kuin saman valmistajan SoftShell lenkkarissa). Irroitettavia pohjallisia kahdessa kerroksessa. Pohjallisia pois ottamalla saat säädettyä tilavuutta sekä nauhoja säätämällä voit viimeistellä tilavuuden itsellesi sopivaksi. Kannan korkeus on n. 4 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Sovitusjalkaan koko 39 oli sopiva ja suosittelemme ottamaan yhden koon pienemmän, kuin mitä muista merkeistä käytät.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 37,5 cm. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Käytä nahalle sopivaa suojasuihketta. Sovita sellaisella sukalla, millä pääasiallisesti aiot tätä kenkää käyttää. 


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €