-50%

Kieppi » Katso kaikki Kieppi-tuotteet

Kieppi Naddja nilkkuri -musta koot 36-42

Tuotekoodi: 1674

69,50 

Kieppi Naddja mokkanilkkuri. 100% merinovilla vuoret ja pitävä pohja. Huom! Muista ottaa yksi koko isompi mitä normaalisti käytät.

Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Nilkkurit ovat kevyet, vedenpitävää mokkanahkaa ja sivussa on pukemista helpottava vetoketju. Vuorit ovat 100%  merinovillaa. Aito merinovilla on puhdas luonnontuote. Luonnon oma älytuote: se on lämmin, mutta ei milloinkaan hiostava. Merino on luonnollisesti antibakteerinen. Erikoispohja on kevyt ja vaimentaa iskuja. Pitävä pohjakuviointi ja -materiaali ovat suunniteltu talvikeleihin. Pohjassa myös ruuvinastojen paikat. (Saatavana lisätuotteina myös nastapaketteja) Kengässä on myös irrotettava lämmin pohjallinen. Lestilaajuus perus G. Kannan korkeus on n. 3,5 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2,5 cm. Koossa 36 varren korkeus on n. 12,5 cm. Varren korkeus muuttuu hiukan, kun koko muuttuu. Sovitusjalkaan koko 41 oli sopiva. Kannattaa ottaa numeroa isompi koko, mitä kengistä yleisimmin käytät.

Kenkää on sovitettu koon 39,5-40(6,5) jalkaan. Yleisimmin koko 40 on hyvä. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Nilkan paksuus on 21,5 cm ja pohkeen paksuus 38 cm. Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset pois ottamalla saa tilavuutta lisää. Jos kenkä tuntuu liian leveältä, käytä päkiän alla geelipohjallisia niin jalka ei valu kärkeen eikä kanta hölsky. Pyyhi kurat pois ja kuivata huoneenlämmössä. Käytä suojasuihketta.


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €