-50%
Arvostelun pitäisi tulla tähän

Jana » Katso kaikki Jana-tuotteet

Jana tennarit -musta koot 36-41

Jana tennarit kierrätettyä PET kuitua. Kengät ovat vegaaniset eli eivät sisällä mitään eläinperäistä. Nauhat ja vetoketju.

Säästä 50% 34,50 

Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 34,50 .

  • Tuotekoodi: 1148
Lue lisää...
  • Nopea toimitus varastotuotteisiin
  • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat
  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kengät on valmistettu tekstiilistä (tuntuu ja näyttää mokkanahalta), vuorit on myös tekstiiliä ja ulkopohja on kumia. Lestilaajuus perus G, mikä nauhoja säätämällä käy useimmille. Päivittäiseen käyttöön ulkosyrjällä vetoketju. Kannan korkeus on n. 3 cm ja pohjan paksuus päkiän alla on n. 2 cm. Kenkien mukana tulee kahdet nauhat: mustaan mustat ja ruskeat sekä ja puna-vihreään vihreät ja keltaiset. Sovitusjalkaan koko 40 oli sopiva. Nauhoja kiristämällä sai liian rintavuuden pois. Pituuden puolesta kannattaa ottaa se koko, mitä yleisimmin käyttää. Mikäli haluat sisäpohjaan enemmän muotoilua, kokeile näihin tennaripohjallisia Pedag Viva Sneaker (kts. yhteensopivat tuotteet). Saat hyvän tuen holville ja pohjallisia voit siirtää kengästä toiseen.
Kenkää on sovitettu koon 39,5-40 (6,5) jalkaan. Sovitusjalan mitat SEISOEN: Jalkaterän pituus 25,3 cm. Jalkaterän ympärys leveimmästä kohdasta (ns. vaivasenluun kohta) ohuella urheilusukalla 24 cm ja nylonsukalla 23,5 cm. G-lesti on usein sopiva, h-lesti on hiukan leveä, varsinkin kun kenkä venyy. Sovitusjalka ei ole rintava. Pohkeen paksuus leveimmältä kohdalta on 39 cm (M). Koot muuttuvat seuraavasti: ½ numeroa on n. 0,35 cm pituutta, koko numero on n. 0,7 cm. Sukan vahvuudella ja pohjallisen laittamalla saa tilavuutta pois ja ohuemmalla sukalla ja pohjalliset sitten pois ottamalla saa tilavuutta lisää.  Hoida pintaa suojasuihkeella ja mikäli kengät kastuvat, kuivata ne huoneenlämmössä. HUOM! Muista sovittaa aina sen vahvuisella sukalla, millä pääsääntöisesti kenkiä käytät.  


Toimituskulut:

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon toimipisteestä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
8,90 €

Nouto liikkeestä, Iisalmi
0 €